продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Gevi 2-в-1 професионална кафемелачка и кафе машина за наливане

След дълъг ден всичко, което любителят на кафето иска, е перфектната чаша. Но приготвянето на невероятна чаша кафе не винаги си заслужава: определянето на настройките за наливане, внимателното измерване и смилане измиването на всичко, бъркотия в кухнята и най-лошото е, че все още не винаги се получава по начина, по който го искате. Но един мъдър бариста използва всички налични инструменти. За това е създаден Gevi 2-в-1, многофункционална кафемелачка и кафемашина за наливане , като всеки елемент отговаря на най-строгите професионални стандарти. Любителите на кафе знаят, че смилането на кафето ви прясно за всяка чаша осигурява възможно най -много вкус и е жизненоважна част от всеки вид процес на приготвяне на кафе. Gevi започва с търговска система за смилане на кафе, включваща 60 мм плоски резачки, 51 стъпкови настройки на смилане и вградена цифрова везна. Проектиран е да осигури оптимална заготовка от кафе с почти нулево задържане.

Gevi 2-in-1 Coffee Grinder & Pour-over Machine | Indiegogo

За разлика от традиционните конусомелачки, Gevi използва плоски зъбци на мелницата, за да създаде по-равномерна микро смляна заготовка и да ви позволи да извлечете максималния вкус, без да загрявате и изкривявате аромата на зърната. Моторът с голям въртящ момент се върти бавно за хладна и тиха работа, така че няма да се налага да събуждате цялата къща, за да си сварите чаша кафе. Въртящият се диск на Gevi позволява 51 различни настройки на смилане и може да обработва по -голямо разнообразие от кафе на зърна, за да произведе много различни нива на екстракция. Освен това вградената везна осигурява автоматично определяне на теглото и показване в реално време на екрана, за лесна настройка, докато експериментирате или възпроизвеждате любимата си рецепта. Можете да изберете броя чаши, които да се приготвят, или времето за смилане, или теглото на зърната. Освен това плоските смилащи дискове могат да се свалят за лесно почистване и са изчислени да издържат смилането на до 240 килограма кафе на зърна! Смята се, че подмяна няма да е необходима поне пет години.

Gevi 2-in-1 Coffee Grinder & Pour-over Machine | Indiegogo

Автоматичният режим на Gevi е проектиран да гарантира, че всяка чаша постига стандарта Gold Cup. Потребителите трябва само да въведат 3 стъпки в автоматичният режим, така че няма да се притеснявате за  смилането на зърната. Получаването на финна заготовка или за внимателно наблюдение на температурата, ъгъла и скоростта на всяко наливане Gevi може да се погрижи за всичко това за теб!  Екипът от баристи на Gevi  е свършил работата, за да създаде различни предварителни настройки, за да симулира ръчното наливане на опитен бариста – което се наричаме Gevi -Standard Baristial Coffee. Можете да получите същото качество от световна класа с по-малко внимание и независимо от вашето ниво на опит. Gevi използва три струйни чучура, които могат да се въртят до 360 ° и да се наливат от 3 инча нагоре, имитирайки движенията на опитен бариста, за да гарантира, че смляното кафе влиза в контакт с водата, за максимално извличане на аромата.

В режим бариста всяка част от процеса на смилане, нагряване, смесване и варене може да бъде ускорена, забавена или дори поставена на пауза, докато обмисляте следващата стъпка във вашата шедьовър. От скоростта на въртене и височината на изливането до температурата на водата, Gevi може да ви помогне да експериментирате, за да намерите това, което най -добре отговаря на вашия вкус. Gevi не само предлага висококачествено смилане, но също така разбираме колко важни могат да бъдат тихите смилащи машини за ранните сутрини. Процесът на смилане на Gevi отнема по -малко от минута и най -хубавото е, че нивото на шума се поддържа под 70 dB през цялото време.   Като част от кампаниите за обществено на indiegogo Кафемашината Gevi 2 в 1   се предлага на специална цена от 499 долара с 37% отстъпка от пазарната цена. Очаква се доставките на кафе машината да започнат от октомври 2021 г.