продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

RA Laser Z3 сгъваем и преносим лазерен гравьор

RA Laser Z3 е компактен и преносим инструмент за лазерно гравиране с отворен дизайн, така че всеки може лазерно да гравира своите продукти навсякъде и да изрази всяка идея. Лазерно гравирани продукти като гравирано  преспапие от кристално стъкло правят страхотно впечатление и дават на всеки артикул поофициално усещане. Независимо дали искате да гравирате  плоча, за да отбележите постижение в живота си, или сбор от ключове, за да запомните кой за кое е, лазерните гравюри осигуряват чист и лесен начин да разпознаете основните постижения или просто да останете организирани всеки ден.

This foldable, portable laser-engraver lets you customize practically anything! | Yanko Design

RA Laser Z3 е компактен и преносим инструмент за лазерно гравиране, който прави гравирането на всеки елемент много по -лесно със своята компактна конструкция и прецизно програмиране. Преди употреба RA Laser Z3 се сгъва до височината на затворена книга. Когато потребителите разгънат RA Laser Z3, за да гравират елемент, по-голямата част от лазера се отваря точно като книга, докато гравиращият модул се люлее, за да образува L-образна форма. Оттам потребителите позиционират продуктите, които биха искали да гравират под долната правоъгълна рамка.

identity industrial industrial design product product design

Дизайнът с отворена основа е оборудван с автоматично фокусиране и автоматично повдигане, така че RA Z3 може да бъде съвместим с гравираните предмети който могат да са с различни размери и обеми. За да се избегне всякакъв контакт на кожата със самия лазер, екипът от дизайнери зад RA Laser Z3 конструира капак за, който обгръща целия инструмент и ограничава движението на лазера. Преди да гравират своите продукти, потребителите могат да програмират предварително зададени дизайни в придружаващото приложение, за да може лазерът да проследи и гравира с прецизност.

След множество идеи и сложна фаза на прототипиране, RA Laser Z3 е разработен в преносим и компактен инструмент за лазерно гравиране. RA Laser Z3 предлага бързо и интуитивно решение за нуждите от лазерно гравиране, които обхващат от организиране на канцеларски материали в офиса до гравиране на съобщения за рожден ден върху подаръчни предмети като смартфони и стъклено преспапие.