продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Компактната и портативна тротинетка на Hyundai

Електрическият скутер на Hyundai е уникален с това, че е проектиран да допълва истински колата като бордово решение за изминаването на кратки разстояния. Малкият електрически скутер се сгъва в нещо с размер на куфарче и се монтира на превозно средство Hyundai или Kia. Според компанията тя се зарежда от електричество, генерирано по време на шофиране. Предполага се, че това е електричество е генерирано при регенеративно спиране. В сравнение с тротинетката Ioniq, представена на CES 2017, Hyundai премина от предно задвижване към задно задвижване, за да увеличи безопасността и стабилността. Това означава, че има повече тегло над задното колело, което има за цел да подобри управляемостта.

Hyundai Updates Its Scooter Game On With New Folding Concept

Най-новата версия на бързия електрически скутер на Hyundai разполага с батерия с капацитет 10,5 Ah, която трябва да осигури пробег от 20 километра с едно зареждане. Електрическият скутер Hyundai разполага с двигател на главината на задното колело и е проектиран да се движи със скорост до 20 км/ч Предното колело вече е монтирано с пружина, „за да се осигури по-плавно движение дори по груби повърхности“. Основната идея е, че електрическата тротинетка може да бъде сгъната и прибрана (и заредена) във вратата на модела Ioniq. Тъй като електрическият скутер не заема багажно пространство в багажника, той винаги може да бъде на борда и да служи като превозно средство за изминаването на кратки разстояния.

Hyundai has developed a 7.7kg, tri-folding electric kick scooter

С оглед на по-нататъшно потенциално развитие, Групата планира да инсталира регенеративна спирачна система, за да увеличи обхвата на скутера.  С тегло около 7,7 кг, тротинетката е изключително преносима, а уникалният и компактен три-сгъваем дизайн означава, че е по-лека и по-компактна от всеки подобен продукт. Концепцията включва не съхраняване на тротинетката в купето на автомобила, а в малки скривалища отвън или в панела на вратата. Подобрявайки допълнително неговата използваемост, тротинетката разполага с цифров дисплей, който показва състоянието и скоростта на батерията; докато за нощно каране, новият скутер е оборудван с два стилно извити предни LED фара и две задни светлини.

Това е личен скутер, монтиран на превозното средство, който може да бъде включен в бъдещите автомобили на Hyundai Motor Group. За да направи живота на нашите клиенти възможно най-лесен и приятен. Нашият личен електрически скутер спомага за пътуването в градски условия, като същевременно помага за намаляване на задръстванията и емисиите в центъра на града споделят от компанията.