продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

WAATR ново измерение при филтриращите бутилки

Чиста, филтрирана, UVC-стерилизирана вода навсякъде, без да прибягвате до пластмасови бутилки за еднократна употреба. Това е обещанието на WAATR , лична бутилка с филтрирана вода, която извежда вашето здраве и безопасност на следващото ниво. С WAATR можете да пълните вода от всеки обществен източник, знаейки, че бутилката ви е пълна с технология, който осигуряват перфектна филтрация за да сте сигурни, че водата ви е толкова прясна, колкото и най -фината артезианска вода, когато я пиете. WAATR се захранва от авангардна технология 4D Purification ™, която пречиства водата ви, като първо използва двойни UVC светодиоди за унищожаване на вируси, бактерии и патогени. Второ, той филтрира водата ви, като използва патентована система за смесване на филтърни смеси за отстраняване на метали, химикали, органични и прахови частици. И накрая, той използва естествена смес от минерали, за да добави свеж вкус-точно като артезианска вода.

Със системата за 4D Purification ™,  водата се пречиства значително от UVC LED светлина преди да премине през системата с филтърни патрони, създавайки революционно 4-то измерение при пречистване на вода с ефикасност до 99,999999%. Има три различни опции за филтриране: пурист, артезиан и алкал, а бутилките WAATR използват и трите. Въпрос на избор кой да изберете. Всеки от тях има в основата си патентована смес от кокосов въглен който е силно порест органичен материал (предназначен за улавяне на органични молекули и хлор) и йонообменна смола е сферична пореста смола от гранули (предназначена за улавяне на неорганични йони) Този процес е много ефективен за намаляване на твърдостта на водата. Забележете че филтърните касети не са задължителни. Човек може да използва бутилки WAATR само в режим на пречистване с UVC . През годините научните изследвания показаха ефективността на UV светлината при дезинфекция на течности. Съвсем наскоро учените откриха, че определена част от този UV спектър а именно UVC диапазона, има максимална бактерицидна ефективност. С много скромната мощност на UVC можете да дезинфекцирате течност по-ефективно от традиционните мощни UV системи. Във WAATR  използват тази конкретна UVC област от спектъра, за да постигнат максимален неутрализиращ ефект срещу голямо разнообразие от бактерии, вируси и патогени.

Бутилката WAATR се почиства чрез UVC светлина на всеки час в продължение на 20 секунди, тази функция може при желание да бъде прекъсната за да се пести от живота на батерията. Благодарение на широкото гърло на бутилката, можете да поставите предмети, големи като мобилен телефон, и да ги стерилизирате с UVC светодиоди за няколко минути. Хвърлете смартфона си, ключове, прибори маски за лице и т.н., за да неутрализирате бързо микробите, дебнещи по повърхността им. Перфектен за пътуване и приложения за дезинфекция в движение. Бутилката е  проектирана да бъде рециклирана. Това означава, че след като сте го използвали с максималния и потенциал, не е нужно да я изхвърляте. Просто го върнете и по същество ще получите чисто нов в замяна. След като се регистрирате за програмата за рециклиране на фирмения уебсайт, можете да изтеглите предварително платена пощенска такса, за да рециклирате филтрите на  WAATR.

Бутилката се захранва от акумулаторна литиево-йонна батерия. Защитата на батерията от вода е основна не само за безопасност, но и за удължаване на живота на продукта. За това бутилка WAATR е напълно IPX7 водоустойчива. Благодарение на дизайна без портове благодарение на Магнитно зарядно устройство без порт, няма абсолютно никаква точка за влизане на вода в електрониката. Патентована технология за вакуумна изолация поддържа съдържанието в бутилката студено до 36 часа. Поради филтриращия патрон, не се препоръчва  в бутилки  горещо съдържание.  Бутилката е изградена от професионалната неръждаема стомана (18/8). Отвън е положено прахово покритие, защитено от пот което осигурява удобно захващане без хлъзгане. WAATR се предлага в три варианта със вместимост 740, 945 и 1180 милилитра. Като част от кампаниите за обществено финансиране на Kickstarter бутилката се предлага на цена от 89 долара.