продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Aquibear първата в света технология за бързо извличане

Казват, че най -хубавите неща идват при тези, които чакат. Но трябва ли да чакате от 8 до 12 часа за студено приготвяне на чай или кафе ? Това е толкова много. Със сигурност трябва да има по -бърз начин за приготвяне на студен чай или кафе? Aquibear има тази чиста преносима технология която използва уникален метод за бързо извличане, за да намали времето, необходимо за приготвяне на вкусни студени напитки, до 12-30 минути. Просто използвайте студена вода за това безжично изобретение, което можете да вземете навсякъде. Aquibear ви позволява да се наслаждавате на студени напитки по време на горещи ваканции или където и да е на открито. Aquibear може бързо да прави чай, кафе, плодов чай или дори коктейли за малка част от времето, което отнема традиционните методи. Разтворими студени чайове, лате, пенливи студени напитки, студени варени макиато, мохито. Където и да сте студени напитки могат да бъдат в менюто, в движение.

Aquibear може да се използва безжично чрез батерия. Така че можете да го държите у дома, в офиса или да го вземете със себе си на почивка или командировка. И тъй като не е необходима топла вода, няма риск от изгаряне! Където и да отидете, не е нужно да чакате повече от 30 минути за вкус на студено варене. Турбокомпресорът е тайното оръжие за бързото извличане на Aquibear, което ви позволява да използвате студена вода, за да приготвяте ледени напитки толкова бързо. Тъй като турбокомпресорът се върти със висока скорост, (7000 оборота в минута) водните молекули лесно могат да преминат през чаените листа и кафето под налягане. Водата циркулира през основата, след това през съдържанието във филтъра, а след това отново непрекъснато. Когато тази течност се движи, тя се просмуква през кафето и на практика започва да се вари. Това значително намалява времето за екстракция до само 10-30 минути.

Aquibear, World's 1st Instant Cold Brew Tea/Coffee maker by Aquibear Tech — Kickstarter

Aquibear е не само бърз, но и лесен за използване. Просто поставете торбичката чай/кафе на прах в кошницата за извличане. Налейте студена вода в чашата. Изберете желаната функция. Натиснете върху бутона. Вашата вкусна напитка ще бъде готова за да и се насладите скоро. За да получите най-добри резултати, препоръчва се да използвате торбички чай или средно смляно кафе на зърна. Само с едно зареждане на батерията (2000 mAh) можете да използвате Aquibear до 12 пъти. Това е много студени напитки повреме на туризъм, колоездене, къмпинг или други пътувания и дейности на открито. Aquibear има капацитет 850ml, което е предостатъчно за да ви освежи.  Той може да приготви Студено приготвен чай:  за 12 минути. Чай с плодови плодове за 20 минути. Студено варено кафе за 30 минути или коктейл за 5 минути.

Уредът разполага с две кощници за извличане, голяма кошница за извличане и приготвяне на най -вкусните чайове и най-готините коктейли. Използвайте по -малката кошница за извличане за сочни лате, великолепни макиато и други охладени кафета. Aquibear е лесен за почистване. Кошът за извличане се отстранява бързо и лесно и може да се избърше, измие или изплакне под течаща вода. Докато работи, шумът е едва 30 dB звук. Така че е чудесно за приготвяне на сутрешни напитки, тъй като няма да събуди никого, и за офиса, тъй като няма да смущава колегите ви. Като част от кампаниите за обществено финансиране на Kickstarter, Aquibear  се предлага на специална цена от 79 долара. Очаквана доставка ноември  2021 година.