продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

CZUR Lens Pro най-преносимия и достъпен скенер

CZUR Lens Pro e най-преносимия и достъпен скенер, на фирмата CZUR който ще излезе на пазара. CZUR Lens Pro е  един от най-портативните скенери за документи и файлове, тежащ само 427 грама  той е най-лекият скенер на пазара и е буквално по-лек от iPad Pro, така че няма да имате проблем да го носите навсякъде с вас. Това е един от най-добрите скенери за документи, които можете да намерите. Той също така работи с всички видове компютри и лаптопи, включително MacOS и Windows . С 12 мегапиксела, 330 DPI  и , OCR , многоцелево сканиране и други, това е най-добрият скенер с формат А4 за документи, който можете да получите!

https://c3.iggcdn.com/indiegogo-media-prod-cld/image/upload/c_fill,w_695,g_auto,q_auto,dpr_1.5,f_auto,h_460/pzwksdt1hu3cs5pbntvo

Спомените са мимолетни, така че CZUR Lens Pro помага да ги направите постоянни. Скенерът ви осигурява кристално чисто качество на сканиране. Той може да сканира широк спектър от неща, като документи , снимки , скици , лични документи , паспорти , разписки , печати , баркодове , QR кодове , дори малки предмети . Така че това е вашият преносим скенер! Можете да обърнете камерата на CZUR Lens Pro и да използвате нейната HD камера за бизнес срещи , онлайн преподаване и работа от вкъщи ! Основата на Lens Pro може да се върти на 180 градуса и може да бъде подходящо при изпълнението на различни задачи.

Tой не само може да ви даде кристално чисто сканиране, но и да осигури 1080P видео разговори с висока резолюция! Можете дори да свържете CZUR Lens Pro и да го използвате със софтуер като Zoom ! Ето още един бонус: това не е просто скенер, но и лампа на бюрото ви. Така че CZUR Lens Pro може да бъде и чудесен спътник при настройката на вашия работен плот! Наред с функции като интелигентен пейджинг, автоматично подравняване, правилна позиция, многоцелево сканиране, пречистване на фона и други, уредът прави сканирането лесно и удобно! С OCR (оптично разпознаване на символи).

CZUR Lens Pro ви позволява да прехвърляте сканираните страници в редактируеми файлове, което издига възможностите за сканиране на изцяло ново ниво. С поддържани над 180 езика, този мощен скенер върши всичко! Започнете да цифровизирате всичките си файлове, документи и снимки.  Като част от кампаниите за обществено финансиране на Iindiegogo, CZUR Lens Pro се предлага на специална цена  само $ 79 , и с безплатна доставка по целия свят ! Това е най -добрата сделка, която можете да получите за дигитализиране на вашите файлове!