продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Carqon Flatbed електрически товарен велосипед

Със всеобхватният Carqon Flatbed ще бъдете готови на всичко. Универсален с мощна електрическа помощ на Bosch, предлагащ транспортни възможности за всички стоки, които можете да си представите. Този лесно управляем електрически товарен велосипед е решението за всеки предприемач, който търси маневреност в града и нещо природосъобразно при транспортирането на стоки. И за авантюристите Carqon Flatbed е здрав, маневрен транспортен велосипед, който можете да използвате за вашето приключение сред природата. Транспортно колело, което предлага на малките самостоятелно заети хора, като куриери и занаятчии, но също и сърфисти, летовници и къмпингуващи, здрав, универсален и същевременно стилен транспорт.

 

Carqon Flatbed FE2 2021 - e-motion experts GmbH

 

Рамката, изработена от 100% алуминий, има спортна геометрия и висока якост на усукване, което оптимизира поведението при шофиране и транспорт. Електровелосипеда тежи 50 килограма и има максимално допустимо общо тегло от 225 кг. Ниският център на тежестта, комбиниран с здравите гуми Schwalbe и окачването на предната вилка осигуряват комфортно, гладко и безопасно шофиране. Carqon Flatbed предлага гладко и изискано управление, заедно с мощна електрическа помощ. Двойната кабелна система за управление позволява гладкост и много малък радиус на завиване технологията е взета от автомобилната индустрия. Кабелната система  за управление осигурява директно и гладко изживяване при движение. В допълнение, хидравличните четирибутални дискови спирачки от Tektro осигуряват безопасен, равномерен спирачен ефект.
Carqon Flatbed - Huisman LeidenМоторът на Bosch Cargo Line  осигурява електрическа помощ, което прави дори най -тежките товари леки като перо. С потенциален обхват от 120 – 140 километра, Carqon Flatbed има изключителен обхват в областта на товарни мотори. Carqon използва последното поколение на средния двигател на Bosch – най -мощният в гамата на Bosch (Bosch Performance CX Cargoline) – и предлага опция за двойна батерия с 400 или 500 вата, скоростта е ограничена на 25 км/ч. Времето  за зареждане е средно 3,5 часа със зарядно устройство 4A Bosch. Електровелосипеда разполага с безстепенна скоростна кутия Enviolo с ремъчно задвижване на Gates. Колелата са отпред: 20 инча – отзад: 27,5 инча.

Carqon Flatbed eBike

Платформата на Carqon Flatbed с размери 43 x 61 сантиметра е оборудвана с 3M ™ противоплъзгаща лента и има здрави куки за монтаж и релсова система за безопасно обезопасяване на всеки товар благодарение на доставените ремъци за закрепване и транспорт. Куфари, кутии, кутии, къмпинг оборудване, спортно оборудване – всичко се побира на плоската платформа. Flatbed от Carqon е отговорът на нарастващото търсене за не само устойчив, но и стилен, удобен, безопасен, бърз и безпроблемен транспорт. Отворената Платформата улеснява предприемачите и потребителите да решават сами какво да транспортират. Цените за електровелосипеда варират от 5 099 евро с 400Wh батерия до 6 299 € с двойни 500Wh батерии.