продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Prima преносим лек и универсален проектор

Проекторите не са нови на пазара. Те се използват навсякъде, било то в училище или в киносалон. Но какво ще стане, ако можете да носите проектор в джоба си? Днес имам страхотен джобен проектор за вас, наречен Prima. Този преносим проектор може да прожектира проекция до 200 инча, също и в HD резолюция. С размерите на iPhone. Тънък, лек и универсален, Prima е вашият най -добър мултимедиен спътник. Prima е 400% по -ярка от другите преносими проектори. Неговите 200 лумена осигуряват ясна, остра картина при всякакви условия на осветеност. Превъзходна яркост, съчетана със зашеметяващо 1080p HD видео, правят Prima най -добрият проектор в своя клас. Създаден с помощта на DLP технологията, Prima е идеален за използване в различни контексти, като осигурява същото ниво на превъзходна картина, дори когато имате слабо осветление. Благодарение на превъзходната си проекция и резолюция на екрана, дългоочакваните филмови вечери ще бъдат оценени още повече. С живот на батерията до 3 часа, Prima може да стриймва цял филм с едно зареждане.

The Most Powerful 1080p Pocket Projector | Prime Projector – Prima Projector

Джобния проектор Prima е просто без аналог, тъй като е лесно преносим е идеалната ви работна станция. От студент до собственик на бизнес, сега можете да работите без усилия по презентациите си по всяко време и навсякъде. От, филми, снимки, игри, видеоклипове – Prima може да ги излъчва без ограничение. Синхронизирайте устройствата си и контролирайте медиите си с безпроблемното споделяне на екрана. От WVGA до HD резолюция, можете да предавате всичко с Prima. Неговата тънка конструкция и лекота го правят изключително преносим, ​​така че можете да го приберете в джоба си, където и да отидете. Освен това, джобният проектор HD е съвместим с всички операционни системи и устройства, което ви позволява да проектирате съдържание от лаптопи и телефони. Без да е необходимо инсталиране на приложение,  можете да споделяте на екрана от вашите устройства чрез iOS или Android.

▷ Proyector Prima para la mejor experiencia cinematográfica

Prima има собствен процесор, работещ с Android, така че можете да получите достъп до Google Play Store, да изтеглите приложения и да предавате поточно директно от Prima. Съществува и гъвкавост при сърфиране в приложенията, от вашите устройства чрез сензорното управление или Bluetooth дистанционно управление. В случай на липса на WiFi, проекторът Prima служи като мобилна гореща точка за други устройства, осигурявайки продължителна производителност. Безжичното сдвояване е незабавно и лесно чрез Bluetooth и WiFi. Свържете се с всяко устройство с едно щракване – телефони, таблети, компютри, Apple TV, игрови конзоли и др. Prima е оборудван с всички портове, от които може да се нуждаете, включително 2x USB, HDMI, TF, Micro SD, жак за слушалки и DC5V.  Вградените високоговорители на Prima доставят чист и балансиран звук, който съперничи на този на вашия телевизор. Ако си сам можеш да свържете вашите Bluetooth слушалки за мощен съраунд звук.

Prima X2 Pico Projector Review - One Tech Traveller

Батерията на Prima издържа 50% по -дълго от другите преносими проектори. С 3 часа възпроизвеждане на видео или невероятни 30 часа възпроизвеждане на аудио (когато се използва като високоговорител), Prima гарантирано ще поддържа партито. Дръжте го включен  в контакта за неограничено време за възпроизвеждане. Усъвършенстваните сензори за гравитация откриват нивото на проектора до част от градуса, така че можете да поставите проектора върху неравни повърхности и винаги да получавате чисто и ясно изображение.Prima е идеалният спътник при пътуване, независимо дали сте на работа, училище или по целия свят – навсякъде, където имате нужда от вашето забавление.  Prima  се предлага и с безплатен статив, HDMI кабел, зарядно устройство и дистанционно управление и всичко това на промоционална  цена  от 399 долара.