продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Pizza Oven Plus практична и компактна печка на дърва

Доставяйки несравнимо изживяване на открито чрез създаване на примамлива атмосфера и креативно приготвене на храна. Pizza Oven Plus с възможноста да достига температури от 400°С ще увеличат топлината и ще бъдат началото, средата и края на следващото ви приключение в  дивата природа, независимо дали това е във вашата палатка или просто в задната градина! Pizza Oven Plus е проектирана за  всяко ниво на умение в готвенето. Независимо дали сте авантюрист или къмпинг любител може да се насладите на приготвянето на  любимата си храна. Фурната ви осигурява незабравимо удоволствие при приготвянето на пица върху камък с лесеният за почистване незалепващ камък кордиерит, достигащ 30 сантиметра в ширина за равномерно изпечена пица само за 3-4 минути.

Може да се насладите на  приготвянето на месото си с този автентичен вкус на дърва и скара  сготвен до съвършенство върху металната тава, която лесно се плъзга. Макаронени изделия, ориз, супи или ястия в една тенджера – фурната ви позволява да усъвършенствате вашите готварски умения. Сирене, шоколад, кремообразни сосове,  добавите лукс към вашето готвене на лагерен огън. Лекотата и удобството са два полезни елемента, осигурени чрез лесното сгъване на печката. Сгъваемите  крака, подвижният бойлер, разделеният на части димоотвод (комин) и сгъваеми странични решетки – идеално преносим за транспортиране. Наблюдавайте топлината на печката си чрез вграденият термометър, когато готвенето изисква определена температура.

https://www.campingwithstyle.co.uk/wp-content/uploads/2021/09/WITH-FIRE-STOVE-1536x1024.jpg

Фурната има и странични скари подходящи за затопляне на храна или за сушене на кърпи или дрехи. Всяко приключение на открито започва и завършва с гореща чаша  топла вода, кой не би се възползвал от чайник във формата малко  подвижно куфарче с вместимост от 4,5 литра, поставящо се отстрани на  разглобяемата печка малкият боилер е снабдена с въртяща се капачка за лесно пълнене и кран за наливане. Фурната за пица е проектирана с заобикалящи прозорци от керамично стъкло за висока температура, което позволява на потребителите лесно да проверяват храната, без да отварят фурната.

Налице е и лесен контрол на въздушното течение. Контролирайте дима и увеличете, намалете или стабилизирайте топлината до желаната от вас температура чрез интелигентен регулируем вентилационен механизъм за всмукване на въздух. Изградена от неръждаема стомана и тежаща 30 килограма фурната е достатъчно компактна за да се побере в багажника на колата ви. Pizza Oven Plus е със размери, височина и ширина по 40 сантиметра и дълбочина 44,5 сантиметра сгъваемите крак добавят 10 сантиметра към височината на фурната. Като част от кампаниите за обществено финансиране на Кickstarter фурната се предлага на специална цена от 300 британски лири.