продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Светодиодните екстремни дисплеи за домашно кино на LG

LED дисплеят за домашно кино с директен изглед (DVLED) на закрито на LG позволява на зрителите да се потопят в завладяващия блясък, жив цвят, широко съотношение на контраст и спиращи дъха размери на екрана във вашето собствено домашно кино. Предлагащи се в различни размери и нива на производителност, дисплеите за домашно кино на LG се опитват да определят кой DVLED екран е подходящ за вас. От 2K до 8K конфигурации с размери на екрана от 108 ”до, спиращото дъха 325”, тези решения идват с почти всичко необходимо, с изключение на пуканките. Това позволява всички видео източници да се показват едновременно, без да се смачкват техните индивидуални съотношения. В зависимост от избрания размер и разделителна способност, в целия екран ще има между 2 милиона и 33 милиона отделни диода.

Direct View LED Home Cinema Display | LG US

DVLED се различава от LED телевизорите по това, че нямат LCD панел. Докато LED телевизор разчитат на строго контролирана LED подсветка с LCD екран отпред, DVLED използва самите LED диоди, за да създаде картината. Резултатът, твърди LG, е подобрение както в яркостта, така и в съотношението на контраста, като яркостта автоматично се регулира според условията на стаята. Бъдете сигурни, че независимо от размера, което изберете, вашата аудитория ще бъде завладяна от блясъка, високото съотношение на контраст и широкия цветен спектър на LG LED дисплей. LG предлага Dual 2K Ultra Stretch формати, които осигуряват безпроблемно двойно широко гледане, това е видеостена, състоящи се от два отделни модула, монтирани един до друг. кито увеличават размера на екрана ви до максималните 196 инча със съотношение 32:9. 4K DVLED дисплеят за домашно кино на LG с фина стъпка носи на дома ви WOW фактор  с четири различни размера. и във Ultra Stretch формат до 393 инча широчина със съотношение 32:9. За да се стигне до 8K великолепието на масивният 325-инчов екран. За изживяване при гледане като никое друго, 8K DVLED дисплеят за домашно кино на LG наистина поставя „театъра“ в домашното кино.

Direct View LED Home Cinema Display | LG US

На теория това означава, че тези по-нови дисплейни технологии могат да предложат далеч по-превъзходни снимки, особено по отношение на контраста. Използването на светодиоди също означава изключително дълголетие за Extreme Home Cinema, а LG заявява, че технологията може да издържи 100 000 часа, след което компонентите реално биха могли да започнат да се повреждат. Що се отнася до самите екрани, макар и да са много по -големи от обикновените телевизори на LG, те споделят много от същите функции. Кутията на LG Controller работи с WebOS с персонализиран софтуер за обработка на оформления с много прозорци. Има поддръжка и за превръщането на целия екран в стена за дигитални произведения на изкуството. Всеки дисплей ще се доставя с Quad-Core webOS интерфейс на LG, за да осигури плавно възпроизвеждане на съдържание от свързани видео източници с висока разделителна способност, вградените медийни плейъри или свързани устройства за стрийминг , докато изцяло новото дистанционно управление ще даде на собствениците достъп до множество опции, включително яркост, режими на картината и управление на съдържанието.

LG Launches DVLED Extreme Home Cinema With a 325-inch 8K TV - Hup PostКакто можете да очаквате, LG не очаква крайните потребители сами да инсталират тези телевизори. Вместо това, системата за домашно кино DVLED Extreme ще бъде продукт само за персонализирана инсталация, чрез нова дилърска линия. LG има 30+ предварително опаковани размери и резолюции, за да направи този процес малко по-рационализиран, като всяка доставка до сайта в полетни кутии с марка LG, за да се гарантира, че няма да се повредят по маршрута. Цените започват от 70 000 долара и стигат до 1,7 милиона долара за 325-инчовият 8K дисплей.