продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Drinkworks перфектни коктейли с едно натискане на бутон

Домашният бар Drinkworks приготвя перфектно изработени коктейли, и други  напитки с едно натискане на бутон. С иновативни вградени системи за охлаждане и карбонизация-плюс богат избор от капсули, пълни с първокласни спиртни напитки и натурални аромати-можете да се насладите на любимите си напитки от бара за по-малко от минута. С прости думи това е машина, която изработва множество коктейли с едно натискане на бутон.  Това е доста умна машина и може да създаде всичко – от Старомодна селекция от коктейлни напитки и Мохито до смеси с бърбън и уиски, шприцове  и Ледени чайове от Лонг Айлънд. Това е първа по рода си машина която има меню с класически и модерни напитки.  Друг голям плюс с Drinkworks Home Bar е, че няма бъркотия, няма специализирани съставки, няма измерване: само една проста и компактна система във вашата собствена кухня.

Drinkworks Home Bar review: All you need to know about the appliance

Самото устройство работи с капсули, които съдържат прецизно измерените, висококачествени,  изцяло натурални естествени съставки, необходими за всяка порция. съдържат хипер концентрирани спиртни напитки, а не прах. Истински съставки и естествени аромати за перфектно балансирани коктейли, всеки път.  Интелигентната технология изчислява точното количество вода и карбонизация, необходими за доставяне на перфектно охладена напитка всеки път.  Единственото допълнително изискване е стъклената посуда, която държи коктейла – останалото се случва с натискане на бутон.  Капсулите се предлагат за закупуване в опаковки от четири или като тематични пакети за машината Drinkworks. Капсулите от налична гама, включват: класически коктейли, Мохито,  Ледени чайове от Лонг Айлънд, джин и тоник с бъзов цвят,  коктейл  с водка Московско муле, лимоново бъбли, водка със сода и лаим, охладена праскова, Кентъки с лимон, водка с лимонада, розов шприц и плодов пунш. и др. Има шушулка за всяко небце, като скоро ще бъдат пуснати още разновидности.

The Drinkmaker | Drinkworks

Drinkworks Home Bar използва собствени шушулки и заедно с  прецизни вградени системи за охлаждане и карбонизиране, за да приготвя забележителни коктейли, бира, миксери и други с едно натискане на бутон. За да приготвите напитка, изтеглете приложението Drinkworks и следвайте инструкциите в приложението и на екрана. След това просто поставете Drinkworks капсула и следвайте подканите на дисплея за да си осигурите най-пресните и най-качествени напитки. В зависимост от напитката, това отнема от 30-60 секунди.  С всеки коктейл Drinkworks разпределя спиртните напитки, водата, газирането и други съставки едновременно, като ги смесва, докато каскадно се вливат в чашата ви.

The Keurig of cocktails is expanding sales to California | Engadget

Както всеки професионален барман, вашият Home Bar знае как е приготвена всяка напитка. Drinkmaker разпознава всяка капсула , за да калибрира точно колко вода, охлаждане и/или карбонизация са необходими. Технологията Drinkworks® Quick Cool KOLD® винаги е готова да достави експертно смесени коктейли при перфектна температура, всеки път. Drinkworks трансформират целия опит с пиенето на коктеили чрез иновации. Начинът, по който купувате, създавате и се наслаждавате на любимите си напитки, никога не е бил по -лесен – а ежедневните ви вечери у дома никога не са се чувствали толкова необикновени. Домашният бар Drinkworks  се предлага на цена от 299.99 долара.