продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Въздушната фурна EPEIOS с циркулация на въздух 6 в 1

Тъй като все повече хора дават приоритет на готвенето у дома, японската фирма EPEIOS прави още по-лесно избягването на нездравословният избор, без да губи вкус с EPEIOS CP247A – най-новата от гамата на фурните Epicure +, за въздушни фурни с циркулация на въздух. Въздушната фурна EPEIOS има 6 функции: пържене на въздух, фурна, тостер за хляб, сушилня за храна, размразяване и затопляне на тесто при втасване. Това почти отговаря на повечето от вашите кулинарни нужди. Да не говорим, за режима на двойно нагряване което ви позволява свободно да избирате между горно и долно затопляне в зависимост от типа на приготвеното ястие. Въздушната фурна Epeios разчита на 360-градусова циркулация на горещ въздух за готвене на храна, докато температурата може да се регулира от 50 до 220 ° C. Като консумираната мощност е 1400W.

Технологията за циркулация на въздуха която обгръща храната с горещ въздух и загрява равномерно вътрешността на храната. Той се готви само с мазнина и влагата, съдържащи се в съставките, така че не се изисква допълнително мазнина. И изисква поне 20% по-малко време в сравнение с традиционните модели въздушни фурни. С впечатляващия капацитет от 14 литра и вътрешни размери ширина 260 x дълбочина 270 x височина 203 милиметра, можете да пържите дълбоко или да препечете до 15 филии хляб наведнъж, да изпечете 2,9 килограм пиле или да направите 25 сантиметрова пица. Той е достатъчно голям, за да побере максимум 3 тави едновременно, така че можете да готвите няколко продукта едновременно и това значително подобрява ефективност на работа. Чудесно за домашни партита, на които хората се събират повече хора и когато искате да приготвите много храна.

Можете да приготвяте основни ястия и гарнитури за бързи семейни ястия едновременно.   Фурната Epeios интегрира много уреди, като фритюрник, фурна, сушилня за храна, тостер, ферментатор, размразяване и други, има 16 предварително зададени програми – пържени картофи, крила, пържола, чипс, риба, зеленчуци, пуканки, пилешко месо, торта, грил шиш, пица, тост, бисквити, Размразяване, сушене и поддържане на топло. Тази многофункционална фурна с фритюрник не изисква предварително загряване и, спестява до 70% от времето за приготвяне на храната.

Фурната също така има уникална функция за печене на скара, която върти и готви съставките. С този уред можете да готвите пиле на грил, което използва цяло пиле по луксозен начин, пържени картофи, пуканки и т.н., което ще зарадва децата, ако използвате прикрепената въртяща се кошница. Изработен от неръждаема стомана, камерата и аксесоарите са проектирани да бъдат лесни за почистване и поддръжка. Можете лесно да работите и настройвате със сензорния панел. За сега уредът се предлага само на японският пазар на цена от 199 долара.