продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Dride 4K следващото поколение видеорегистратор

Видеорегистраторите са полезни за много неща, особено в случай на злополука, ако трябва да покажете на полицията или на застрахователната компания какво точно се е случило. Вашите кадри могат да послужат като доказателство при разследвания на катастрофи, включващи други превозни средства или участници на пътя. Dride 4K от своя страна не само е пълна с функции, но също така твърди, че е най-здравата на планетата. Dride 4K е проектиран да бъде най-издръжливата камера за наблюдение. Спецификациите включват дистанционна достъпност, радарно откриване на движение, GPS, конфигурация с двойна камера за изглед отзад и 4G LTE свързаност. Добавено е алуминиево шаси, което да помогне за разсейването на топлината. Бързото отстраняване на топлината от процесора е от решаващо значение, когато колата е паркирана под парещо слънце. Dride 4K може да издържа на температури до 80 градуса по целзий в режим на работа. При температури над 80 градуса видеорегистраторът ще премине в режим на заспиване и ще се събуди, след като стане по -хладен.

Записвайте с камерата когато пожелаете, така че винаги можете да намерите видеоклипа, който търсите. Въпреки това е много удобно просто да използвате бутона за споделяне. Само с едно натискане на бутон пътният инцидент, който току -що се случи пред вас, ще бъде качен в облака и ще бъде готов за споделяне с приятелите или семейството ви. В случай на инцидент, Dride автоматично ще записва, заключва и качва в облака. След като колата бъде паркирана, вашият Dride 4K ще заспи, за да запази батерията на колата ви. Тогава бордовият радар ще сканира околната среда за всяко движение в близост до колата, когато обект се приближи твърде близо, той ще сигнализира вашия Dride да се събуди и да започне запис. Ако някой удари колата ви през този период, ще имате видео доказателство за инцидента, чиито запис започва още преди да се е случил. Ако сте ударени  не само че  получавате известие на телефона си, но получавате и достатъчно дълъг буфер, за да видите какво наистина се е случило.

Оборудван с 5Ghz WiFi за свръхбърза скорост на изтегляне и Bluetooth LE за незабавни известия до вашия телефон, Dride 4K също е оборудван с 4G LTE модул, за да поддържате Dride винаги онлайн и свързан. За да спестите от клетъчни разходи, можете да свържете Dride 4k към домашната си мрежа. Когато сте паркирани в обхват, той автоматично ще качи записаните видеоклипове в облака. Можете да добавите 128 Gb високо трайно хранилище и да сте сигурни, че видеоклиповете ви никога няма да бъдат унищожени поради повредена SD карта (Слот за SD карта също е наличен във всички модели по подразбиране). Ако искате да сте сигурни, че вашите видеоклипове са там, когато имате нужда от тях, това надстройване е задължително.

Вътрешната камера на Dride 4K записва активността ви в колата. Оборудвана е с вграден инфрачервен филтър, който ще гарантира, че получавате страхотна картина, дори когато е по-тъмно. Наличието на заден ъгъл на колата ви е страхотно допълнение, с новата задна камера Dride получавате Full HD 1080p видео и 360 ° покритие. Нашата задна камера се свързва безжично към основното устройство. Просто го свържете към най -близкия USB порт или към кутията с предпазители и двете автоматично ще се сдвоят. Като част от кампаниите за обществено финансиране на Кickstarter Dride 4K се предлага на специални цени които започват от 159 долара.