продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Blizwheel бърза, ултра лека и преносима ел. тротинетка

Електрическата тротинетка Blizwheel е бърза, ултра лека и преносима, ​​така че можете да я носите навсякъде със себе си. Със своя плавен ход и компактен дизайн, никога няма да се притеснявате, че ще се задържите в трафика или дали ще намерите място за паркиране. Преминаването от точка А до точка Б трябва да е лесно, а от  Blizwheel вярват, че са променили играта. Електрическите тротинетки Blizwheel са 70% по-леки от средните електрически скутери, което улеснява по-бързото каране и пренасянето. Blizwheel в сгънат вариант е 40 сантиметрова електрическа мини тротинетка, която е толкова компактна, че можете да я поставите в раницата си или да я поставите добре в чекмеджето на бюрото си, докато работите.

Blizwheel folding electric scooter from $199 - Geeky Gadgets

В зависимост от вашите нужди, Blizwheel може да бъде сгънат изцяло, за да се носи наоколо за дръжката или наполовина разгънат, така че да можете да го теглите  лесно на колелото му. Лекото тегло на Blizwheel се дължи на кухия му дизайн и използването на алуминий със самолетно качество. Този вид алуминий също е здрав и с висока устойчивост на корозия, превръщайки Blizwheel в скутер, който има висока степен на издръжливост. Blizwheel е изключително гладък за каране благодарение на специално PU окачване, което му дава същия просвет (82 милиметра) във височина като по -големите скутери и улеснява завиването му.

Окачването е свързано със спирачки с регенерация на енергията, които ви дават безопасно спиране и чувство за сигурност. Двойните му двигатели дават по-голяма скорост и по-добро ускорение. Blizwheel ще се превърне във вашето всестранно лично  средство за пътуване от неравни, тесни ъгли на улици до равни, открити пространства. Blizwheel е оборудван с предни и задни светлини и напълно работещ мигачи, което ви позволява безопасно навигирайте из града – ден или нощ. LED дисплеи показва вашата скорост, пробег и живот на батерията за да знаете колко сте бързи и докъде можете да стигнете.

Във вариант PRO въпреки компактните си размери тротинетката разполага с два 300 ватови безчеткови електрически мотори които му дават възможност да достигне скорост от 24 км/ч. Батериите са с капацитет от 289 Wh които му дават автономност от 24 километра с едно зареждане, като батериите се зареждат от обикновен контакт за 8 часа. Мини тротинетката тежи 5,4 килограма като има товароносимост от 90 килограма. Като част от кампаниите за обществено финансиране на Кickstarter,  Blizwheel PRO се предлага на специална цена от 449 долара с 45% отстъпка от цената на дребно която ще е 829 долара. Очаквана доставка Май 2022 г.