продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

ATTO компактна и сгъваема електрическа количка

Сгъваемите тротинетки ATTO са най-иновативните сгъваеми колички на пазара. Тази здрава мобилна тротинетка бързо се сгъва в куфар за колички, който можете да вземете със себе си във влака, в самолета или в багажника на колата си. ATTO се сгъва и разгъва за по -малко от 12 секунди! Сгънатият ATTO може да бъде разделен на две по -малки единици (предна и задна), които се вписват дори в най-малките отделения. Независимо дали сте на почивка или изпълнявате поръчки, безчетковият DC мотор ви осигурява  обхват от 20 километра на сгъваемата количка  който ще ви удовлетвори напълно.

Atto Moving Life Folding Travel Scooter | Travel Mobility Scooter

С много място за съхранение под седалката впечатляваща маневреност и максимална скорост от малко над 6 км/ч, този тротинетка е идеалното решение за пътуване. 48V литиево-йонната батерия с капацитет 250 W/h ще се зареди само за 4 часа. Светодиодният индикатор на батерията на ATTO ще ви уведоми, когато се изтощи, и можете лесно да извадите батерията за удобно зареждане извън борда. ATTO е оборудван с бутон за посока на движение. Което му позволява да се движи на заден ход. Просто натиснете бутона, за да промените посоката на движение. Минималният просвет на количката е 10 сантиметра. Максималният наклон който може да преодолява е 6 градуса. Като максималният радиус на завиване е 135 сантиметра.

https://movinglife.com/images/atto.gif

Количката дава възможност да изберете от три фиксирани настройки на седалката и регулирайте височината и ъгъла за максимален комфорт. Добавете опционални подлакътници за допълнителна поддръжка. ATTO въвежда голямо пространство под седалката за пренасяне на пазарски чанти или каквото и да е необходимо, за да се преместите от една точка в друга. Той е проектиран и фокусиран върху ежедневните нужди на потребителите. ATTO е проектиран и тестван в съответствие със строг стандарт за водоустойчивост IP54. Въпреки това препоръчва се да съхранявате Atto на закрито, за да осигурите максимален живот на висока производителност.

Сгъваемата количка ATTO е изградена от авиационен алуминий, високотехнологични пластмаси, усилен с найлон ABS и непневматични гуми. Количката е с тегло от 30 килограма като максималната товароносимост е 120 килограма. Сгъваемият скутер ATTO е практична, преносима и качествена тротинетка, който е идеален за всеки в движение. Способността на този здрав тротинетка да бъде бързо сглобен и разглобен на леки, компактни части, позволява качествено пътуване без стрес. Цената на която се продава сгъваемата количка е 2 899 долара.