продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

OBSBOT Tiny 4K уеб камера за кристално чисти видеоклипове

Tiny 4K е най-новата уеб камера от серията OBSBOT, която е актуализирана, за да поддържа 4K кадри. Благодарение на най-добрия в своя клас сензор Sony 1/2.8, потребителите могат да се наслаждават на поточно предаване на точни, кристално чисти видеоклипове в Full HD, дори да увеличават мащаба с 2X цифрово увеличение. OBSBOT 4K Tiny е проектиран като камера „постави и забрави“. Основните му цели са да проследява даден обект или да се снимате сами, когато се движите, докато правите поточна онлаин видео презентация. Това го прави полезен за YouTubers, хора, които имат нужда от презентации на живо, танцови изпълнения и т.н.

OBSBOT Tiny AI-Powered PTZ Webcam Review – Pergear

Tiny 4K се предлага с алгоритъм за проследяване на базата на изкуствен интелект от следващо поколение, който му позволява да се заключва върху човек. Без значение как и къде се движите, уеб камерата винаги ще ви следва гладко и прецизно и автоматично ви държи в рамка отпред и в центъра.  OBSBOT Tiny има първата по рода си управление с жестове на уеб камерата използваики AI, даваща възможност на потребителите да имат достъп до поредица от функции като избор или отмяна на проследяваща цел, увеличаване или намаляване с естествени прости жестове. Няма нужда да натискате бутон или да прекъсвате видеото си. Движейки се с по-бързи темпове, камерата може да ускори с вас, докато заснемате цялото ви тяло. Изглеждайте страхотно при всякакви светлини, HDR функциите осигуряват професионален външен вид при всякакво лошо светлиние. Няма повече губене на време за осветление.

OBSBOT Tiny 4K: AI-Powered, PTZ 4K Webcam | Indiegogo

Въз основа на мощните функции на AI, Tiny е напълно различна от всички други уеб камери по  отношение автоматична експозиция и баланс на бялото. които винаги се фокусират върху това човекът да изглежда страхотно. Така че просто забравете лошата светлина.  OBSBOT Tiny  притежава двойни всенасочени микрофони за намаляване на шума. Системата улавя гласа ви в рамките на 3 метра от обхвата, което прави комуникацията лесна и естествена за вас. OBSBOT  предоставя компютърен софтуер, който може да извърши някои основни контроли, като например да регулира въртенето на кардана, да избере целта или да отключи целта, да увеличи или намали мащаба, да зададе предварително зададени позиции и т.н.

Уеб камерата притежава режим на поверителност просто наклонете OBSBOT Tiny 4K надолу и той автоматично ще спре заснемането на видео и аудио, без да се притеснявате за изтичане на лична информация, налице е и кабел с превключвател, кабелът може напълно да прекъсне захранването на камерата. Най-директният метод за защита на вашата поверителност. Камерата идва с магнитна стойка, за удобно поставяне на вашия OBSBOT Tiny 4K върху всеки ръб на екрана, който искате. Включете и играйте. Няма нужда от приоритетни приложения, софтуер или устройства. Включете се и се насладете на подобреното видео изживяване.