продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

iSteady Q универсален стабилизатор и селфи стик

Hohem, водеща компания за Gimbal технологии, пуска първия си стабилизиращ стик iSteady Q . Той е свръхлек и има четири различни режима на интелигентно взаимодействие. Стабилизатора позволява, ръчно използване, използване като селфи стик, портретна употреба за настолни компютри, пейзажна 360 ° и проследяване на лица. Разтегателен, преносим с ​​интегриран статив, съчетава функциите на селфи стик, триножник, стабилизатор и е оборудван за предаване на живо.  Той подкрепя потребителите да се изразяват с гладки кадри, носи им нови идеи и е изпълнен с творчество.

Hohem iSteady Q Versatile Selfie Stick – OSTsome

С мощен жироскоп, високо прецизно управление на движението и усъвършенствани алгоритми за стабилизиране на видео, iSteady Q може да подобри нестабилните кадри от снимане на смартфон в реално време и да помогне на потребителите да правят по-добри снимки и видеоклипове. iSteady Q има сигурен  държач,  с който можете да поставите телефона хоризонтално или вертикално и позволява 360 ° безкрайно завъртане, за да направи панорамен видеоклип, което ви дава неограничена свобода да създавате страхотни снимки с по-широк ъгъл гладко и стабилно. Той може автоматично да проследява лицето ви, да следи динамичното ви движение и да бъде вашият изключителен асистент за фотография.

Hohem iSteady Q Versatile Selfie Stick – OSTsome

С едноосен безчетков двигател и трансформируема балансираща става, iSteady Q е най-добрият селфи стик за създаване на копринено гладки видео кадри с висока стабилност, за да внесе динамика и въздействие във вашите видеоклипове. Сега вече не е необходимо да натискате бутона за вашето селфи. С iSteady Q можете да използвате персонализирани жестове за правене на снимки. Бързо, просто и интуитивно. С проследяване на лица, поддържано от интелигентни алгоритми, той може лесно да локализира лицето ви. Няма нужда да излизате от екрана, можете да се съсредоточите само върху творчеството, бързо да влезете в зоната и да заснемете прекрасни кадри бързо и професионално.

С подвижен  Bluetooth дистанционен контролер добавя повече възможности към вашето творчество. С функциите за увеличаване или намаляване, фокусиране, калибриране и незабавен пейзажен, превключване между предна и задна камера и портретен преход на дистанционното управление функциониращо до 10 метра, iSteady Q ви позволява да имате пълен контрол на една ръка разстояние.  Универсален, компактен и супер лек  iSteady Q може да се използва като стандартен селфи стик, ако заключите двигателя, за да фиксирате скобата на телефона и той ще влезе в режим на ниска мощност, като може да се разтегли до 300 мм за перфектния ъгъл за селфи.  С тегло само 195 грама, стабилизаторът лесно се побира в чанта, фотографска чанта или раница. iSteady Q се продава на цена от 39,99 долара.