продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

KiCA JetFan акумулаторен турбо вентилатор

През лятото е горещо и климатикът у дома или в офиса може да внесе известна прохлада, но все пак е неизбежно да излизате всеки ден. Не можете да избегнете топлината, когато излизате. Ако по това време има лек ветрец, ще се чувствате изключително прохладни. За това преносимият вентилатор определено е задължителен при излизане. За това нека да ви представим  KiCA JetFan, акумулаторен високоскоростен сешоар, въздушна помпа и вентилатор. Надуйте въздушния матрак, подсушете косата си или запалете огън |с 86 000 оборота в минута ултра бърз мотор и удивително компактен размер.

Kica | 涡轮扇- 新片场

KiCA JetFan е много лек и преносим, ​​така че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете неудобни за носене, той има високопроизводителен електродвигател с мощност от 9.99Wh, като най-бързата скорост на вятъра може да достигне до 11,5 метра в секунда. Оборудван с 900mAh литиева батерия, и тежи само 220g. Теоретичният живот на батерията официално е 5 часа на първа предавка. Разполага с четирите предавки, (лек вятър, интензивен вятър, силен вятър и супер силен вятър) които могат да задоволят нуждите в ежедневна употреба. Времето за зареждане на батерията е 2 часа.

Може да се използва се в различни домашни и външни дейности.  Изградете лагерен огън като най -добрият начин да разапалите огън е със силен вятър от JetFan или той да бъде вашият първи безжичен сешоар. KiCA JetFan може да бъде въздушна помпа като лесно  можете да  се справи с всеки надуваем дюшек или топка. Както и почистване на праха от клавиатурата на преносимия компютър перваза на прозореца или пода е много ефективно.

Турбо вентилаторът може да задоволи нуждите от разсейване на топлината при различни сценарии като спорт, пътуване до работа, пазаруване, дома или къмпингуване през горещото лято. Поради мощното регулиране потока на вятъра,  сценариите на употреба, за които се сетите, са многобройни и по същество ще ви удовлетворят. Малкият високоскоростен турбо вентилатор се предлага от Кickstarter на специална цена от 69 долара