продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

батерии

Pixy Mini най-мощната за своят размер банка за енергия

Тежки, обемисти и „трябват ли ми?“ Са първите мисли, които ни идват на ум, когато решаваме дали да напуснем дома си с банка за захранване. Ето защо от Futurizta са амбицирани да въведат най-мощната  за своят размер банка за енергия а именно ултра компактната Pixy Mini. От Futurizta се опитват да дадат нова визия която да определя преносимостта и мощността на зареждането всичко в едно. С размер по-малък от кредитна карта и възможност за поддържане на Ultra Fast 20W Power Delivery със стандартът QC3.0 с опция за двоен изход на зареждане, никога повече няма да се налага да мислите отново коя powerbank да вземете от дома ви с вас. Просто плъзнете в джоба си Pixy Miniи  и дори няма да осъзнаете, че е там, докато не ви потрябва.

This ridiculously tiny 20W Power Bank can recharge your iPhone, iPad, and even your MacBook

Компактната енергийна банка ви предлага: 20W захранване (USB-C) за бързо зареждане на вашия  iPhone от 0-60% за 30 минути! Зареждане със стандартът QC3.0 (USB-A) за бързо зареждайте  на устройства с Android от 0-80% за 30 минути! Батерия с капацитет 5000 mAh: Зареждайте телефона си 1 – 1,5 пъти. Енергийната банка има18W PD вход (USB-C) като можете да заредите напълно Pixy Mini за 1,5 часа! (3 пъти по -бързо от стандартната powerbank). Налице е Двоен изход: Зареждайте 2 устройства наведнъж! Налични са 4 LED индикатора за показване на наличния капацитет на батерията. Основният проблем и защо потребителите винаги се колебаят да носят powerbank със себе си са размерът и теглото . Сега с изцяло новия Pixy Mini размерът и теглото са грижи от миналото. Вече няма да ви се налага да носите тухла наоколо, Pixy Mini тежи само с 98g и има форм-фактор на ключ за кола. Енергийната банка лесно се побира и в най -малкия джоб, торбичка или чанта и дори няма да усетите разликата, като контраст от конвенционалните захранващи банки. Със QC 3.0 технология, банката за енергия е 4 пъти по бърза от стандартна банка за захранване и може бързо да зарежда повечето от вашите устройства, включително вашия iPhone, Samsung, Google Pixel, GoPro, Nintendo Switch, Kindle и много други!

This ridiculously tiny 20W Power Bank can recharge your iPhone, iPad, and even your MacBook | Yanko Design

Обзалагам се, че никога не сте мислили, че банка за захранване, по-малка от кредитна карта, може да осигури аварийно захранване на вашия жаден за енергия Macbook Air ? Pixy Mini може да зарежда само лаптопи Ultrabook  които са с ниска мощност като MacBook Air 13 „, Surface Go, Chromebook, Samsung Galaxy Book 2 и др. С Pixy Mini с вас навсякъде и по всяко време, винаги можете да разчитате на него като аварийно решение за захранване във всички ситуации. Представете си, че имате телефон, таблет, камери и сте ограничени само до зареждане на едно устройство. Pixy Mini предлага два изходни порта Type-C за вашите съвременни устройства и USB-A за вашите по-стари устройства, така че да получите най -доброто от двата свята! С преминаващо зареждане можете лесно да зареждате Pixy Mini и телефона си заедно.

Сега не трябва да се притеснявате за липсата на USB-порт! Неговият двоен изход и бързо зареждане също му позволяват да зарежда различно туристическо оборудване като и  MacBook Air, безжична мишка, GoPro, дронове, камери, високоговорители, фенери и други джаджи. Енергиината банка е оборудвана с множество слоеве на защита за безопасност, така че можете да го използвате спокойно: той има защита от късо съединение, защита от претоварване, защита от пренапрежение, защита от екстремни температури. Pixy Mini е оборудван с водещ в индустрията интелигентен чип и клетка на батерията и по този начин може да запази зарядът си в продължение на 8 месеца без значителни загуби. Това е почти 2 пъти по -добре от средното за индустрията 4 месеца. Можете да закупите Pixy Mini  от Кickstarter на специална цена от 29 долара с отстъпка 50% от  пазарната цена 59 долара.