продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Mr.Carve M1 най-компактният лазерен гравьор за метал

Що се отнася до гравирането на вашите собствени продукти, възможностите са ограничени. Други гравьори са или твърде обемисти, или не могат да гравират ясно и ефективно, особено когато става въпрос за твърди метални повърхности. Не такъв е случая с Mr.Carve M1 , най-компактният лазерен гравьор с разнообразие от материали, включително метал. С разделителна способност, скорост и мощност от промишлен клас, лазерният гравер M1 ви позволява да гравирате ясно и бързо върху различни повърхности, от метал до пластмаса и дори кожа. Използвайте го за лични вещи или бизнес проекти. Така или иначе, това е невероятно лесен и удобен инструмент за носене. M1 прилага инфрачервен импулсен лазер с дължина на вълната 1064 nm с ултра силни възможности за ецване. Електрооптичният модулатор (EOM) вътре в лазерната глава трансформира 2W непрекъснатия лазер в 15kW инфрачервен импулсен лазер, който предава 25000 честоти за високоефективно гравиране на твърда повърхност. M1 работи чудесно с метали,(месинг, алуминий, титан, неръждаема стомана и др.) пластмаса, боядисани материали, кожа и много други. Малък е, но не позволявайте това да ви заблуди. В сравнение с други по -големи гравьори, той е също толкова прецизен и мощен.

M1 революционизира индустрията с невиждана досега скорост и последователност. Със скорост на гравиране до 10 000 mm/s и изходи с точност на гравиране от 0,001 mm, M1 е наистина изключителен за преносими лазерни гравьори и спестява часове, без да прави компромис с качеството на гравирането. С 15Kw импулсен инфрачервен лазер можете да гравирате върху всяка метална повърхност, много пластмасови материали и кожа. Мощният лазер създава перфектните покрития, позволява ви да проявите креативност и ви позволява да получавате много детайлни изображения на вашите продукти. M1 се свързва с вашия компютър чрез USB, а многоформатната поддръжка прави процеса на гравиране безпроблемен. С M1 наистина можете да включите и да създавате.

M1 предлага мощна и персонализирана софтуерна система за всички видове гравиране. Можете удобно да регулирате размера на картината, дълбочината и ширината на гравирането, за да получите различни ефекти на сивата скала. Просто плъзнете всички любими снимки в софтуера, за да създадете своя персонализирана картина за гравиране. M1 ви дава възможност да гравирате собствените си предмети или дори да печелите пари, като произвеждате запомнящи се подаръци или сувенири. Граверите не трябва да са трудни и отнемат много време! С M1 са необходими само четири стъпки, за да получите произведения на изкуството с висока разделителна способност само за няколко секунди. Това наистина е “plug and play” гравьор, който улеснява гравирането на всеки елемент. Основните компоненти на M1 са изработени от метал с висока якост, а вграденият вентилатор охлажда устройството бързо, за да гарантира, че работи правилно в продължение на години. Можете да очаквате M1 да издържи над 50 000 часа гравиране!

M1 идва с лесен за следване наръчник и може да бъде сглобен само за няколко минути. Това наистина може да бъде най -лесният гравьор, който някога сте използвали! Вашата безопасност винаги е първи приоритет. Лазерът M1 не работи върху човешката кожа, така че е невъзможно нараняване по време на процеса на гравиране. Препоръчваме обаче да носите защитни очила за максимална безопасност. Номиналната мощност автоматично ще намалее след непрекъсната работа в продължение на 5 часа, за да се предотврати прегряване. С M1 можете свободно да гравирате, знаейки, че сте в безопасност! Гравьорът се предлага от Кickstarter на специална цена  от 1499 долара с отстъпка от 42%  от цената на дребно която ще е 2598 долара.