продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Desiwind 3-в-1 вакуумен уплътнител

Поддържайте храната си по-свежа за по-дълго време в рамките на секунди. Desiwind прави това и е най-полезният инструмент за вакуумно запечатване и рязане на торби във вашата кухня. Този 3-в-1  е вакумен уплътнител фреза за торбички и запечатващ  уред е експертно проектиран за да ви помогне при съхранението на храна. С уплътняваща сила на три нива, която запазва свежестта с дни. И не се заблуждавайте от малкия, компактен размер. Капацитетът на батерията му може да запечата до десетки торбички с едно зареждане! Тъй като Desiwind е преносимо преносимо устройство, можете да го вземете със себе си, където и да отидете, и да го държите в ръката си, без да ви тежи. Всъщност той е с размери само 212 x 53 x 76 мм и тежи скромните 237 грама.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/034/921/467/6c64ec5295106349fb41ec4097a1d6ca_original.gif?ixlib=rb-4.0.2&w=680&fit=max&v=1631947113&auto=format&gif-q=50&q=92&s=e8e55e3b2e16dcaa16d92f5819f42ef7

Голямата батерия с капацитет 2600mAh ви дава възможност да вакуумирате и запечатвате до 50 торбички с едно зареждане. Идеален за къмпинг, където няма електричество! С помпа от 63 kPa, Desiwind ще премахне цялото излишно въздушно пространство около храната ви за удивителните 10 секунди. Това е бързо, херметично засмукващо действие с едно натискане на бутон! Desiwind е съвместим с повечето вакуумни торбички на пазара. Независимо от размера или дебелината на торбите, запазете храната свежа и уплътнете мястото в хладилника. Desiwind е съвместим с всички видове вакуумиращи се контейнери на пазара. Няма нужда да използвате допълнителни аксесоари.

За торбички с вакуумиращ отвор, просто поставете смукателния отвор в отвора и натиснете бутона. Вакуумирането ще започне и торбата ще бъде вакуумирана и запечатана автоматично. С трикратни нива на изходна мощност и една секунда време за предварително загряване, Desiwind се загрява до температури 150-210 ° C за да запечата торбичките. Но не се притеснявайте той е проектиран с вградена защита срещу прегряване и устройството ще се изключи автоматично, ако стане твърде горещо. Има три режима на температурата според материала на торбата и навиците на употреба. Що се отнася до сухи храни като ядки и кафе, това усъвършенствано устройство за вакуумно уплътняване 3 в 1 предотвратява остаряването на съдържанието и ги поддържа свежи до 2 пъти по-дълго.

От говеждо до зеленчуци и ядки, Desiwind премахва излишния кислород и влага, за да предотврати развалянето на храната ви. Използвайте същото устройство, за да изрежете уплътнението на торбата и да усетите същата свежест като в деня, в който сте го запечатали. Независимо дали го използвате на закрито или навън, Desiwind може бързо да запечата храната в една торба и да я запази свежа в продължение на дни – дори седмици. Уредът се предлага от Кickstarter на специална цена от 49 долара. Очаквана доставка от ноември 2021 година.