продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скутери

Rolly+ интелигентният електрически скутер

Във базираната в Калифорния компания Scooterson вярват, че всички неща около нас трябва да бъдат красиви. Ето защо са работили усилено за постигане на този отличен с награди дизайн. Преминете през целия град на интелигентния електрически скутер, който е лесен за управление, бърз за зареждане и невероятно сигурен. Сега той се предлага в две версии, стандартната Rolly и Rolly+. И първото нещо, което ще ви впечатли и с двата, е добре изглеждащият, но и полезен дизайн с автоматичен баланс, който прави превозното средство наистина лесно за управление, дори и за тези, на които им е трудно да карат колело или скутер . Друго страхотно нещо в този дизайн е, че кара тротинетката да стои сама, без да изисква стойка, благодарение на дебелите си гуми и изключително ниския център на тежестта. Той също така автоматично се заключва, когато си отдалечите от него.

DE SLIMSTE E-chopper van dit moment is de " Rolley2 " | It's Etime

Rolly+  е проектиран от нулата, използвайки най-новите технологии и материали от космическата ера, и разполага с редица интелигентни функции за безпроблемно каране. Rolley+ използва детектор на движение, предсказващи алгоритми за маршрутизиране и AI (изкуствен интелект) за да научи как карате. Когато активирате ускорението на интелигентния режим, изкуственият интелект поема и  регулира нивата на ускорение и настройва движението ви и маршрута ви, за да запази заряда на батерията за най-гладкото и безгрижно каране досега. Дисплеят е следващият будещ вниманието акцент, най-добрият дисплей вече е на вашия смартфон. Инсталирайте приложението и превърнете телефона си в най -доброто табло за скутери с най-готините функции. Роли се контролира изцяло чрез мобилното приложение на Scooterson. Вашият смартфон се свързва с Rolley+ чрез Bluetooth или LTE и телефонният ви номер действа като ваш уникален потребителски идентификатор.

340 Chr1s ideas in 2021 | pallet diy, pallet furniture outdoor, pallet furniture

Ако сте в обхвата на активиране, можете да използвате мобилното приложение, за да отключите скутера чрез докосване или идентификация на лице.  След като отключите скутера си, можете да поставите телефона си направо във вградения държач за лесен достъп до таблото, докато карате. Rolley може да бъде отключен и с помощта на опционалната Scooterson NFC карта. За изработването на Rolley+ са  използвани алуминиеви сплави от аерокосмическата индустрия и полимери, подсилени с въглеродни влакна, за да  се създаде здраво, но леко тяло като скутерът тежи 31 килограма и има товароносимост от 138 килограма. Характеристиките на скутера включват и разположен в задното колело мотор с мощност от 750W и максимален въртящ момент от 80 Nm който дава възможност да достигнете максимална скорост за Европа от 25 км/ч.

Батерията е с номинален капацитет от 14Ah която предоставя среден обхват от 48 км която осигурява време за зареждане  (със стандартно зарядно устройство) за 3 часа. Батерията е с жизнен цикъл от 500 зареждания. Спирачките са дискови и на двете колела като гумите са с размери  200/30-11. Друга функция е против кражба и ви дава незабавни известия чрез приложението, ако някой се опита да  осъществи неоторизиран достъп до скутера. Тази функция използва GPS проследяване, за да покаже къде е вашият Rolley+ на картата. Друго приложение забелязва, когато сте у дома или в офиса и ви изпраща напомняния за зареждане на батерията в удобно време. Rolley+ се предлага от Indiegogo  на специална цена от 2 390 долара с 31% отстъпка от пазарната цена която ще е 3 490 долара. Прогнозната дата на доставка е май 2022 г.