продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скутери

EKOOter най-компактният сгъваем е-скутер

Все още има място за подобрения и иновации във вече претъпканото пространство на електрическите скутери. Ако търсите нещо, което осигурява удобство, лекота на използване и външен вид, новият EKOOter може да е точно това, което ще ви хареса. Британската фирма EKOOter създаде електрически скутер, проектиран като eBike за ваш комфорт и подобрен баланс. С Премахването на  педалите  от EKOOter вярват че има смисъл, защото елиминира пространството, което ездачът би имал нужда, за да ги използва, оставяйки компактен скутер, който улеснява пренасянето и съхранението. И това несъмнено е най-силното качество на EKOOter че е компактен и портативен, но също така мощен, надежден и многофункционален, едновременно с това  уникален по дизайн и здравина. Но всичко останало в него също си заслужава да бъде разгледано.

S рамката на EKOOter е изградена от алуминиева сплав от самолетен клас за допълнителна здравина и издръжливост. Електрическият скутер се движи на 14-инчови колела оборудвани с механична дискова спирачка отпред с барабанна спирачка отзад, които увеличават ефективността на спиране с 40%.  гумите са устойчиви на удар и вибрации. Неговата S-образна рамка позволява лесно сгъване, когато трябва да я носите до местоназначението си или в обществения транспорт, като използвате кормилото, за да го дърпате, използваики две малки колелца монтирани под рамката. Задното колело се сгъва в рамката от едната страна, а предното се сгъва от другата. в своеобразен пръстен около рамката. За още по -компактен размер за съхранение, стъблото на кормилото също се сгъва, така че можете да го опаковате спретнато в килер или багажника на колата си.

https://ae01.alicdn.com/kf/H30de65921b3c4f6889cb2a8dea550a21E.jpg

Налични са предно и задно LED осветление (включително  светлина при спиране). Сгъването и разгъването на този двуколесен скутер е въпрос на не повече от седем секунди, според производителите. Скутерът е със стандарт IP76 за водоустойчивост. LED мониторът е разположен в центърът на кормилото, указващ скорост и заряд на батерията. С EKOOter можете да избирате междо два варианта  за мотор 350W или 500W  разположен на задната главина.  Скутерът може да ви изкачи по 18-градусови наклони и да се движи със скорост до 25 км/ч което е максималната скорост, разрешена в повечето страни на ЕС. EKOOter се предлага с подвижна батерия Samsung 10,4 Ah и прогнозен обхват до 100 км. Налични са три скоростни предавки.

Батерията се зарежда до 3 часа. Сгъваемият скутер тежи 20 килограма и има товароносимост от 120 килограма. Елегантният иновативен дизайн и стилен външен вид на EKOOter ще ви дадат увереност да демонстрирате вашия стил по всяко време. Сега можете да разтърсите света с вашия скутер, където и да отидете. Електрическият скутер се предлага от Indiegogo на специална цена от 699 долара с 50 % отстъпка от пазарната цена която ще е 1399 долара. Приблизителна доставка Ноември 2021 г.