продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

Boxe малък компактен и преносим проектор

Не позволявайте на сладкия и очарователен външен вид да ви заблуди, Boxe има силата да създаде завладяващо HD кино на голям екран за вас навсякъде. В комбинация с лесна безжична връзка, този малък портативен проектор е най-добрият за забавно семейно време на закрито и на открито. Съчетавайки лек и преносим  дизайн с подходяща за семейството концепция. Boxe е мини преносим проектор, който може да излъчва от iOS и Android устроиства в 1080p резолюция и също така поддържа видеоклипове с 4K резолюция. Отпуснете се и гледайте, филми навсякъде от кухнята, спалнята, хола или всяка друга вътрешно отворено пространство. Наслаждавайте се на гледането на специални моменти, включително семейни фотоалбуми, видео колекции от пътувания, рождени дни и сватбени спомени заедно. Независимо от размера на стаята.

Heyup Boxe is a portable 1080P smart projector available on Kickstarter for £169that looks like a Among Us, party game

С поддръжка 1080p, Boxe има отлично съотношение на контраст и точни цветове, той е готов да хвърли зашеметяващо изображение в гигантски 120-инчов размер на екрана. Невероятно впечатляващите филмови вечери сега са по -лесни от всякога и е време да се насладите на брилянтното визуално изживяване, доставено от Boxe! Изключително визуално представяне изисква необикновен звук. Boxe напълно разбира значението на силно потапящия звук и предлага два персонализирани високоговорителя всеки по 3 вата с направляваща тръба, за да осигури изключителен звук. Системата осигурява стерео съраунд звук с живи баси и невероятно качество на звука, което е достатъчно динамично, за да разкрие очарованието на мелодията и вибрацията на ритъма, за да ви погълне в музиката. За разлика от други проектори, които са изключително шумни и разсейващи, когато са включени, Boxe се фокусира върху осигуряването на оптимално кинематографично изживяване, като използва иновативна ултра тиха охладителна система. Благодарение на тази страхотна функция, той произвежда шум до 30 dB, което прави стаята ви да се чувства тиха като библиотека. Сега можете да се насладите на спокойна сесия за гледане без нежелани разсейвания на заден план.

Heyup Boxe Portable 1080P Mini Smart Projector w/ Big-Screen Power

Излагането на очите ви на телевизори, телефони, монитори или други видове екрани може да причини напрежение и умора на очите, както и да навреди на зрението ви. С разсеяната светлина от Boxe, очите ви ще имат по-нежно и спокойно изживяване. Ако планирате да носите проектора си, Boxe определено е чудесен избор. Този компактен проектор с размер на длан е преносим и лек и тежи само 1,24 килограма. Можете да го поставите в раницата или чантата си и да го носите където пожелаете. Използвайки вътрешна батерия от 7800 mAh, Boxe позволява общо гледане без презареждане и издържа 90 минути, достатъчно за повечето филми. За по-дълги сесии за гледане, той разполага с универсален порт Type-C, идеален за външна 65W захранваща банка за удължаване на времето за забавление. Корекцията на трапецовидна скала в 4 точки е съществена функция, която прави Boxe перфектен за гледане в много различни сценарии за прожектиране. Чрез коригиране на ъглите на изображението или позволявайки ръчно увеличаване и свиване на изображението, Boxe постига перфектната картина навсякъде без никакви ограничения.

Boxe се свързва лесно с устройства и мрежи чрез безжични връзки Bluetooth или Airplay, което го прави удобен за използване и гъвкав за много ситуации. Показването на филми от Netflix от телефона ви, демонстрирането на PowerPoint презентации или пеенето на караоке никога не е било по -лесно и всичко е по -гладко и по -лесно от преди. Като интелигентен проектор, Boxe се предлага с 2GB DDR и 8GB памет, която се използва напълно от чипа Amlogic T972. Същият чип е приет от повечето интелигентни телевизори и значително увеличава работните скорости, като същевременно намалява консумацията на енергия. Boxe е изключително безопасен от прах поради изолираната си леща, която предотвратява падането на прах върху обектива. В резултат на вградения усъвършенстван LED източник на светлина, той има живот от 25 000 часа. Под тази сладка черупка Boxe има безброй невероятни качества Boxe е тук, за да добави безкрайно удоволствие към живота ви. Мини проектора се предлага от Кickstarter на специална цена от 170 долара.