продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Laekerrt технология за приготвяне на студено варено кафе или чай

Чувствате настроение за чаша студенo  варено кафе или чай, докато сте на работа? Тази вълшебна джаджа определено е за вас! Работният звук на тази машина варира от 45 до 50 децибела, също толкова тих, колкото умерените валежи, което го прави чудесен усилвател на енергия като невидима сила навсякъде и по всяко време. Това е Laekerrt с технологията за приготвяне под микро налягане, водата преминава през кафе на прах 4 пъти в рамките на минута, което значително подобрява смесването между молекулата на водата и смляното кафе. Времето за варене се съкращава само на 15 до 45 минути; междувременно, двуслойните фини филтри от неръждаема стомана са достатъчно фини, така че ще има по-малко утайка отколкото на много други потапящи се кафеварки.

Laekerrt сервира високо количество кофеин с по-ниско ниво на кисела концентрирана вара за гладък вкус, който ви придава приятно усещане, като остава нежен към стомаха. Напълнете смесителят с кафе съединете го с резервоара, налеите вода и изберете времето за приготвяне, след което ще можете да се насладите на впечатляващият вкус. В сравнение с традиционните кафемашини за студено варене, които изискват поне 15 до 24 часа за варене на кафе, електрическата кафемашина Laekerrt за разтворимо студено варене може да свари чаша кафе само за 15 до 45 минути, но със същия сладък и гладък вкус. Оборудван с 4 лесни за управление режима на варене които се избират от LED панела: Светъл (15 минути), Среден (30 минути), разширен (45 минути) и Персонализиран (90 минути най-дълъгият), работата с тази машина е абсолютно удобна за потребителя, дори начинаещ може станете  майстор само за 30 секунди.

Laekerrt се предлага в 2 различни форми и капацитет, за да отговори на различните нужди при варенето. Пожелайте си обем от 750 ml или 500 ml или изберете между право или вълнообразно тяло на контейнера. Прозрачният външен съд също ви позволява да наблюдавате процеса на варене, сякаш сте водолаз в океана на кафето. С вградена батерия, тази умна машина може да работи по време на зареждане и когато е изключена от контакта. Батерията е изключително мощна и може да работи последователно над 180 минути, достатъчно дълго, за да произвежда безкрайни чаши кафе, които можете да пиете повече от седмица. Страхотен спътник за приготвяне на вашето разтворимо студено варено кафе, където пожелаете. Нямате готови кубчета лед? Не се притеснявайте, тази машина напълно поддържа работа в хладилник, все още можете да се насладите на същото ледено кафе като приготвеното с лед.

Силиконовият капак за съхранение също ви позволява да съхранявате студеното си кафе в хладилник, без да се притеснявате, че вкусът му ще бъде замърсен от друга храна. Колкото по-дълго съхранявате, толкова по-добър е вкусът. Всички части, с изключение на основното устройство, могат да се свалят и да се мият в съдомиялна машина. Уникална вътрешна чаша за поставяне на кубчета лед също е специално проектирана, за да ви позволи да се насладите на студено свареното си кафе с по-освежаващ вкус. Двете версии на кафеварката се предлагат от Кickstarter на  специални цени съответно  50 долара за 500 милилитровата кана и 59 долара за тази от 750 милилитра.