продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Ultimate Camper луксозно ремарке тип сълза в ретро стил

Смесвайки винтидж вкусове с комфорта на съвременния кемпер, базираният в Охайо RV аутфитер Ultimate Toys представи ремарке тип сълза в ретро стил с впечатляваща степен на лукс вътре който се предлага в два уникални стила – Classic и Woody. Ultimate Camper съдържа всички удобства за готвене и хранене на семейството, като същевременно запазва компактна форма за лесно теглене от широка гама превозни средства. Ultimate Toys е компания, базирана в Охайо, която с гордост казва, че всичките й продукти са проектирани и ръчно изработени от амиши занаятчии. По този начин, демонстрира високо качество както по отношение на използваните материали, така и на ръчната работа.

https://cdn.hiconsumption.com/wp-content/uploads/2021/10/Ultimate-Toys-Teardrop-Camper-1.jpg

Ultimate Camper е дълъг 4,6 м и тежи по-малко от 1 133 кг, което го прави управляемо средство за средни и компактни джипове или дори някои седани. Въпреки мобилния си ръст, ремаркето разполага с трапезария вътре, която може удобно да настани петчленно семейство, заедно с напълно оборудвана кухня с печка с два газови котлона, микровълнова печка, хладилник, мивка от неръждаема стомана и шкафове за съхранение. След като вечерята приключи, конвертируемата трапезария се сгъва в двойно легло за двама тип кралица. Когато превърнете трапезарията в легло, остава малко място, което позволява използването на кухнята без особени проблеми.

Мократа баня е рядкост в ремаркета тип сълза, има касетна тоалетна и душ, и малка мивка по поръчка както и бойлер за 11,4 литра на Bosch. Отвън има вторичен душ, който да се измие след офроуд приключения. Втората кухня е отзад и има газова скара, мивка и подвижен охладител и проходен прозорец към интериора за по-лесно използване. С повече пространство от обикновеното ремарке тип сълза, Ultimate Camper включва първокласни удобства и най-съвременна електроника, които обикновено не се срещат в продукти с такъв размер От гледна точка на забавлението, Ultimate Camper е оборудван с два телевизора и високоговорители отвътре и отвън и Bluetooth медиен център за удобен контрол на съдържанието.

Климатикът и вентилаторът на покрива също се разполагат от вътрешната страна. Нагревателят с 12 000 BTU поддържа топлината на обитателите в по-студените райони, а климатикът се включва за преодоляване на топлината, той има външни връзки както за газ, така и за електричество. LED светлини и персонализирана система от сенници допълват интериора. Вратите с меко затваряне и първокласните материали за всички повърхности добавят допълнителна нотка на блясък към обикновения къмпинг. Въпреки че информацията за цените все още не е публикувана, Ultimate Toys предлага брошури и допълнителна информация на тези, които се интересуват от Ultimate Camper на техния уебсайт.