продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Kärcher EWM 2 безкабелна ролкова подочистачка

Лек и удобен, електрическият моп Kärcher EWM 2 прави лека работа по избърсването на всичките ви запечатани твърди подове, включително паркет, ламинат, дърво, плочки и камък. Без кабели, за които да се притеснявате, имате пълна свобода да почиствате цялата къща, бързо и ефективно. Проектирана да ви позволява да почиствате до первази и около мебели, тази машина оставя подовете ви да изсъхнат само за две минути и ви дава мощно почистване с едно зареждане. Докато се движите през стаята, супер абсорбиращите ролки на EWM поемат цялата мръсна вода и отпадъци, след това се отстраняват в отделен резервоар за мръсна вода, което означава, че прясната вода остава чиста, докато се подава върху самовъртящите се ролки – много по-хигиенично от моп и кофа.

Добавете специално избран препарат към резервоара за чиста вода за още по-добро отстраняване на замърсяванията и свеж пчелен восък или аромат на цитрусови плодове. Когато приключите, просто приберете машината на докинг станцията и поставете ролките в пералнята, за да ги почистите готови за следващия път. Оборудван с мощна литиево-йонна батерия, Kärcher Electric Wipe Mop осигурява 20 минути време за почистване с едно зареждане, предлагайки безжична свобода за лесно почистване около вашия дом. Следващото поколение Mop е оборудвано с резервоар за сладка вода от 360 ml и съд за мръсна вода от 140 ml. След като се изразходи енергията, мопът ще отнеме приблизително 4 часа, за да се зареди напълно, готов за друго почистване на пода.

Върху ролките се подават само чиста вода и перилен препарат, което прави продукта много по-хигиеничен от традиционния моп и кофа. Освен това е и по-екологичен, спестявайки до 90% вода в сравнение с моп и кофа, като автоматично разпределя перфектното количество вода върху ролките. Освен това има допълнителното предимство, че оставя подовете сухи само за две минути. Тежащият 2,4 килограма EWM 2 е безопасен за използване върху всички запечатани твърди подове. Като е способен да почисти до 60 квадратни метра площ на зареждане. LED дисплей ще информира потребителя за това колко батерия и време за почистване му остават, така че никога да не бъдат хванати по средата на задачата.

 
Kärcher също така формулира препарати, който да се използва с машината – това са препарати за твърди подове. EWM 2 се предлага с удобна докинг станция за съхранение след употреба. Почиства се също лесно – просто завъртете, за да извадите ролките и ги поставете в пералнята при температура до 60°C, за да ги почистите за следващия път. Електрическия моп за подове Kärcher EWM 2 вече е достъпен за закупуване директно от онлайн магазина на Kärcher на цена 179,99 евро.