продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

ChefCubii 4-в-1 парна комбинирана фурна

FOTILE световен лидер в производството на домакински уреди, обяви пускането на ChefCubii™, нова водеща серия комбинирани фурни за плотове. Посветен за издигането на изживяването при готвене на потребителите по целия свят, въвеждането на ChefCubii бележи разширяването на FOTILE в категорията малки кухненски уреди. ChefCubii разполага с 28,3 литра. капацитет, лесен е за работа с голям прозорец на фурната, който позволява на потребителите да наблюдават отблизо процеса на готвене. Предназначена да направи готвенето удобно, бързо и забавно. ChefCubii е 4-в-1 функционира като парна, конвекционна фурна, фритюрник и дехидратор. Основните функции на парният конвектомат включват: Готвене на пара който включва двойни парогенератори с прецизен контрол на температурата  с възможност за 3 режима на пара – нисък, редовен или висок – за създаване на влага във фурната, което води до по-здравословен начин на готвене. Това е идеалният начин за приготвяне на деликатни печени ястия.

Технология за динамична конвекция на пара със 100% прясна пара, гарантира вкусен резултат без миризми в храната. Режим на печене: С U-образен нагревателен елемент който осигурява отлично печене и ефективно затопляне. Конвенкционалната фурна има четири режима на печене. Които се отличават с прецизен контрол на температурата. Печенето с конвекция с прецизен контрол на влагата, което осигурява равномерно нагряване и блокира соковете във вашата храна и я поддържа нежна, сочна и пълна с вкус. Чрез прилагане на готвене на пара по време на процеса на печене, вие създавате влага във фурната, така че съдържанието да не стане сухо или твърде твърдо. Функцията въздушен фритюрник се отличава  с двускоростен вентилатор  2000 r/min и използвайки технология за високоскоростна циркулация на въздуха, горещият въздух преминава бързо през повърхността на храната, карайки я да образува хрупкав повърхностен слой и блокира влагата вътре в храната.

Високоскоростната циркулация на топлината извлича излишните мазнини и равномерно готви хрупкава и вкусна храната – без необходимост от масло.  Режим на дехидратор: Сушенето при ниска температура създава разнообразни вкусове, като здравословни закуски без консерванти у дома.  Дехидратиращата функция  може да предпази храната от окисляване и същевременно запазва адекватно хранителните вещества в храната.  Допълнително фурната може да работи като грил или тостер. Перфектен е за приготвянето на хляб  и сладкиши.  С температурен диапазон от 30° C до  230° C,  пароконвектомата е наистина универсална фурна за приготвяне на разнообразна храна. За удобство ChefCubii разполага с 40 предварително зададени менюта на различни кухни, които са бързи и допринасят за готвене без усилия. Може ефективно да приготвя различни кухни, включително меса, морски дарове, зеленчуци и дори сладкиши, чрез вградени времена за готвене и контрол на температурата.

Фурната разполага с вградена функция за самопочистване на пара, която гарантира, че няма да има остатъчни миризми или остатъци от храна, които могат да създадат натрупване на бактерии с течение на времето. Функцията за самопочистване улеснява поддръжката на фурната, поддържа я блестяща и чиста независимо колко често използвате уреда. За дълготрайна издръжливост, ChefCubii е изработена от хранителен клас неръждаема стомана като тежи 16 килограма и има мощност от 1550 вата. Серията ChefCubii™ вече е достъпна за закупуване на на уебсайта FOTILE или на Amazon  за  499 долара.