продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

HENiR преносим пречиствател на въздуха

Според последните проучвания за качеството на въздуха, показват, че въздухът на закрито може да бъде сериозно замърсен от въздуха навън, не е чудно защо пречиствателите на въздух продължават да увеличават популярността си – и продажбите. Те станаха жизненоважни в домовете, училищата, ресторантите и офисите. Днес дори се казва, че те помагат за намаляване на разпространението на COVID-19, тъй като могат да помогнат и за подобряване на вентилацията на закрито. Нека се съсредоточим върху най-новия, който се присъединява към пазара на пречистватели на въздух – HENiR. Той е преносим пречиствател, предназначен за вашата кола, офис, кухнята, спалнята или други помещения, където не можете да инсталирате масивен пречиствател на въздух. Той се рекламира като „Най-умния портативен пречиствател на въздух в света“ и е в състояние да унищожава вирусите и други примеси във въздуха, благодаение на иновативна технология. HENiR използва 4-степенен процес на пречистване и стерилизация на въздуха, за да гарантира, че винаги ще имате чист и свеж въздух с вас.

HENiR Aesthetics

Той има предварителен филтър, разположен върху HEPA филтърът като събира по-големите частици и предпазва от замърсяване HEPA филтъра. Имаше постоянни проблеми, при които микробите се възпроизвеждат във филтрите, където са били уловени. За да разреши  тези проблеми, са добавяни слоеве от медни влакна към филтрите за първи път в света. По този начин  се предотвратява възпроизвеждането на микроби и замърсяването с прах. Третата степен е Филтърът HEPA 13 който е  висококачествен филтър използван в стерилни операционни зали и помещения за изолация. Четвъртата степен е водещата технология за пречистване на въздуха, която ‘HENiR’ прилага, е ултравиолетовата светлина  UV-C LED. Тя има най-важните стерилизиращи способности сред UV дължините на вълните и предотвратява  замърсяването с бактериите и други микробни организми. Той стерилизира вируси и частици по-малки от 0,3 μm, които HEPA филтърът не може да филтрира.

http://www.trendzer.com/wp-content/uploads/2021/10/1-13.jpgДруга характеристика, която си струва да се отбележи, е патрона за аромат на HENiR. С него можете да освежите въздуха в колата си и да се отървете от всяка неприятна миризма. HENiR е оборудван с двигател BLDC с 8 000 об/мин, който може да пречиства 90 литра въздух в минута (1,5 литра въздух в секунда) 5,4 кубични метра на час, като нивото на шума е  35-45 децибела. Добавени са LED светлоотразителни разширителни подложки. Освен това тези светлини са доста приятни, тъй като се променят в зависимост от качеството на въздуха около вас. Това ви позволява бързо да видите дали дишате добър (зелен), умерен (жълт) или нездравословен (червен) въздух. Можете дори да го използвате като нощно шкафче, докато спите.

Пречиствателят на въздуха HENiR също има елегантен LED сензорен панел, който е лесен за работа и разбиране. Можете да го използвате, за да променяте режимите, да регулирате яркостта и да наблюдавате качеството на въздуха в дадена област. Обединяването на филтриране, стерилизация и аромат в едно устройство е наистина умна идея, тъй като не само прави въздуха по-чист, но и го прави мирише по-добре. Той не само елиминира алергени, микроби, замърсители и други вредни частици във въздуха, но и може да накара колата ви да ухае по-добре и да е по-свежа. С HENiR можете да се сбогувате с влажните и други неприятни миризми на колата си и да поздравите с по-чист и по-приятно миришещ въздух около вас, докато шофирате. Вземете своя HENiR от Indiegogo на специална цена от 99 долара с 55% отстъпка от цената на дребно която е 219 долара.