продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

MY Idra бутилка с иновативен керамичен вечен филтър

Бутилката MY Idra се фокусира върху култивирането на вашите полезни навици – от гарантиране, че не разчитате на пластмасови бутилки, за да пиете вода, до това да се уверите, че пиете необходимото количество вода всеки ден, за да останете добре хидратирани. MY Idra е първата бутилка за вода, която използва мощен и иновативен керамичен филтър, CLAYSILITE който никога не трябва да се сменя. Като идва с доживотна гаранция и на практика е вечен. Изработена от първокласни материали MY Idra е 100% без пластмаса. Той се отличава с умен дизайн, който ви помага да следите приема на вода и ви помага да останете хидратирани, като ви напомня да пиете. MY Idra съчетава съхранение, филтриране и дозиране направо в една бутилка, така че всичко, което трябва да направите, е да я напълните с чешмяна вода, а бутилката се грижи за останалото. Иновативният керамичен гравитационен филтър премахва микропластмаси, бактерии, тежки метали, пестициди, замърсители и много повече порестият керамичен филтър пречиства и минерализира водата ви.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/035/239/820/f4ccb472982aca387e93b47ec00abe0c_original.gif?ixlib=rb-4.0.2&w=680&fit=max&v=1634295197&auto=format&gif-q=50&q=92&s=8ac767db2537a8bbae37682164a1a4ec

От майсторството на италианските занаятчии, съчетано с модерната технология на лабораториите, идва CLAYSILITE,  иновативен керамичен гравитационен филтър. Измислен е нов композитен материал, филтър с микропореста структура, който трае вечно, нещо което никой досега не  е правил. Филтърът съчетава в себе си силата на антимикробното действие на сребърните йони, технология вградена във филтъра която допринася за ефективността и микробиологичните качества като подобрява на производителността на филтъра чрез дезинфекция и подтискане на биологичен растеж върху него. За да почистите филтъра Claysilite, всичко, което трябва да направите, е да го поставите във вряща вода за 10 минути всеки месец и филтърът Claysilite на практика ще издържи вечно. Предлагаме да го сварите с резен лимон за премахване на котлен камък . Заедно с филтъра идва и перла от Claysilite, малка гранула, която може да премахне 99% от хлора във водата за по-малко от секунда, което прави бутилката MY Idra наистина удобна, когато сте в част от света, която има хлорирана чешмяна вода. Перлите Claysilite, трябва да се изхвърлят на всеки 100 литра филтрирана вода. Сферата не губи своите елиминиращи свойства на хлора, просто намалява само капацитета си.  Бутилките  се доставят с 12 перли за премахване на хлора.

Благодарение на технологията на сребърните йони , микро порестият филтър и минералите в него както и перлата, CLAYSILITE е в състояние да филтрира и отстрани на 99% от вредни вещества , подобри вкуса на вода докато поддържа на минералните соли в нея. Използвани са само най-качествените материали , керамика, стъкло, алуминий, неръждаема стомана – 18/8 и силикон за хранителни цели, които са предназначени да никога не се изхвърлят. Умният дизайн на бутилката се фокусира върху наистина важни елементи и иновации. Бутилката MY Idra е изцяло без пластмаса, проектирана да издържи вечно дори при постоянна употреба и ви напомня да пиете редовно вода. Отвън MY Idra се предлага с двуслойна конструкция от неръждаема стомана и стъкло. Корпусът от неръждаема стомана 18/8 помещава непречистената вода, която се стича през филтъра на MY Idra, като постепенно капе и запълва прозрачната стъклена чаша отдолу, което прави възможно да се филтрира по 236 ml вода на всеки 15 минути.

MY Idra удоволетяорява нуждата на потребителите, като им показва колко вода да пият, без да използва приложения, досадни звукови аларми, всичко се случва само чрез визуално напомняне. Иновативният дизайн на бутилката означава, че можете лесно да проследите колко чаши вода сте изпили на ден , така че да сте наясно колко вода приемате на ден. Просто завъртете циферблата отдолу, за да проследите приема си. Всяка MY Idra идва с бутилка от неръждаема стомана 1000 мл с алуминиева капачка, вечна система за филтриране Claysilite и 240 мл стъклена чаша на дъното. Едноцветните бутилки MY Idra могат да се мият с помощта на обикновени домакински съдомиялни машини при максимална температура 45°. Можете да закупите филтриращата бутилка от Кickstarter на специална цена от 127 евро с 35% отстъпка от пазарната цена която ще е 197 евро.