продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

Baseus портативна компресорна въздушна помпа

Спукването на гума в средата на нищото може да бъде най-лошият кошмар за шофьорите. Още повече, ако не сте запознат със смяната на спуканата с резервната гума. Тези времена изискват въздушна помпа, която е супер лесна за използване и носене. Въпреки че на пазара има безброй такива въздушни помпи, какво ще кажете за още по-малки размери с модерен дизайн и функции която се управлява съвсем интуитивно? Интелигентна и портативна с размер на длан. Запознайте се с Baseus компактна и преносима въздушна компресорна помпа проектирана от  Yifanzi J  идеална за неудобни ситуации по непознати пътища. Имайки предвид, че шофьорите трябва да проверяват нивата на въздушното налягане на автомобила си във всички гуми, преносимата въздушна помпа е задължителна без никакви въпроси.

Спукването на гуми по магистралите е причина за инциденти и никой не иска да застраши живота си, както и живота на други автомобилисти, нали? Този предложен елегантен дизайн е предназначен за поколение Z, за тези които харесват нещата възможно най-прости и спестяващи време – да не забравяме стилният вид. Baseus  е с максимална мощност от 45W и се предлага с цифров дисплей за показване на текущите нива на налягане в гумата и LED светлина, която помага при проблеми с гумите през нощта. Въздушната помпа се предлага с интелигентни функции за управление на налягането в гумите и практични настройки, които запълват въздуха до точното необходимо количество. Налице е прецизно надуване след предварително зададено налягане, когато се достигне правилното ниво на налягане, помпата автоматично спира процеса на помпане като по този начин ви спестява от всякакви предполагаеми проблеми.

Апаратът осигурява защита от свръхнадуване и недостатъчно надуване. Моторът с постоянен магнит с чиста медна намотка има силна мощност и висока ефективност, а изцяло металният цилиндър под налягане може да осигури достатъчно мощност за надуване на автомобилни гуми. Апаратът предлага двурежимна настройка на налягането в гумите за по-голяма гъвкавост. С изключение на интелигентно предварително зададено налягане в гумите, налягането може да се регулира съответно и ръчно за по-безопасно шофиране. Диапазона на манометъра е от 5 до 150 PSI. От гледна точка на гъвкавостта, въздушната помпа може да побере многофункционални тръби и накраиници в зависимост от нуждите. Може да се използва и за запълване с въздуха на  велосипедни гуми, баскетболни или футболни топки – настройването на правилното количество въздух е безпроблемно.

Безжично бързо надуване. Двe вградени с голям капацитет (2000 mAh) литиеви батерии за безжична употреба и бързо надуване, няма нужда от свързване към запалката за захранване. Времето за зареждане е около 3 часа. Дизаинът разработен от Yifanzi, изглежда добре на всички фронтове – било то размер, аспект на преносимост или функционалност. Голямото му предимство е е способността да се носи в раницата или дори в джоба – за разлика от държането на обемиста въздушна помпа в багажника на колата.  Въздушният компресор се предлага  на цена от 64,04 долара.