продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

SDS PRO миниатюрна ръчна бормашина

Несъмнено няма по-добри времена за хората занимаващи се с всякакъв вид креативни дейности или моделизъм. За да потвърди това идва и най-новият инструмент на компанията Arrowmax. Нека да ви представим SDS PRO. Това е елегантна и миниатюрна ръчна бормашина. С компактният си дизайн и високи характеристики пробиването през различни материали като дърво, пластмаса, смола, кожа, алуминий, мед и месинг никога не е било по-лесно! SDS Pro има доста впечатляващ ефект в своя изключително компактен дизайн. С вградени светлини без сенки, вътрешен двигател с 5 режима за въртящ момент и OLED екран, който ви позволява да знаете скоростта и посоката на въртящия се бит, SDS PRO е изискан инструмент, който е идеален за домове, офиси, хобита, и работилници. Освен това е с формата и размера на писалка и е напълно безжичен, което го прави невероятно удобен и полезен хардуер за работа.

Мини бормашината е уникално оборудвана с интелигентен контрол и скорост на пробиване с контролиране на движението. Фокусирайки се върху, опростената функция за управление с един клавиш което прави пробиването на различни материали лесно. Тази малка SDS ръчна бормашина е идеалният инструмент за вашите задачи тип „Направи си сам“ или дори за по-сложни арт, дизайн или технически задачи. В алуминиевото тяло се намира моторът с висок въртящ момент и 32-битов микропроцесор, който може автоматично да регулира въртящия момент, посоката и оборотите в минута, за да отговарят на материала, с който работите. SDS PRO се предлага с 5 настройки за избор, включително два интелигентни режима, които ви позволяват да контролирате скоростта и посоката на пробиване просто чрез движения на китката. С комплект от 10 свредла с титаново покритие, от които можете да избирате (в диапазона от 0,6 мм до 2,2 мм), SDS PRO ви дава прецизност в най-компактния форм-фактор.

OLED екранът показва състоянието, оборудването и капацитета на батерията на платформата. Бормашината е снабдена е със специална конструкция за закрепване на свредлото, което улеснява и бърза му  смяна. CNC обработената алуминиева кутия за съхранение на свредлата има лесен за отваряне дизайн за улеснение при съхранението и управлението на различни аксесоари на бормашината. Класически матов алуминиев корпус с форма на писалка, управление с един бутон, интелигентен контрол на движението, 5-степенна автоматична настройка, безстепенна трансмисия (CVT), скорост от 450 до 550 оборота в минута. С капацитет на батерията от 500 mAh и 3 часа непрекъсната работа с издръжливо работно време до 400 дупки. Батерията се зарежда за 80 минути.

Във варианта SDS PRO PLUS бормашината се предлага със собствена вертикална стойка за пробиване, малка настолна версия на онези масивни вертикални пробивни машини, които виждате в работилниците. Tова е настолна бормашина за извършване на прецизна работа, когато се изисква висока точност. Настолната бормашина е изработена от материал от авиационна алуминиева сплав, който е прецизно обработен. Като това  повишава стабилността на работата и гарантира високо качество на завършването на вашата работа. Авиационната сплав е устойчива на корозия и поддържа здравина за подобряване на ефективността на производството. SDS PRO  е с размер 15 на 137 мм и тегло от  53 г. Мини бормашината се предлага от Indiegogo на специалната от $518 HKD (66,54 долара) с 38% отстъпка от пазарната цена $848 HKD(108,94 долара).