продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за дома

NIX най-малката барабанна пералня и сушилня 2 в 1

Предлагана на пазара като най-малката барабанна перална машина „всичко в едно“ в света, NIX е предназначена за бързо пране на хора с малки жилищни пространства или студенти. NIX прави почистването лесно с революционни технологии, включително пране и сушене 2 в 1 с автоматичен дозатор за перилен препарат, функция Stay-Fresh и други. С патентована технология за стерилизация NIX премахва петна от кръв, гъбички и бактерии и оставя дрехите чисти и ухаещи на свежест. NIX е най-малката, но и най-мощната барабанна перална машина всичко в едно. Всъщност толкова малък, че дори можете да поставите два от тях един до друг върху горната част на традиционна домакинска пералня. С ширина от само 265 мм и вграден резервоар за вода, NIX се вписва във всяка стая или дом, за да опрости изживяването при грижата за прането и да добави удобство към живота.

Подвижният резервоар за вода (3 литра) може да се пълни навсякъде и доставя вода директно, така че NIX не изисква връзка с водопровод. Конструкцията на барабана с наклон до 20° спестява вода, пере по-ефективно и улеснява поставянето и изваждането на прането. С ултрамодерен външен вид, който се вписва дискретно във всяка стая и извежда изживяването при прането на ново ниво. Уникалната автоматична врата с вертикално повдигане прави зареждането удобно, а LED екранът с докосване, показва 4 режима за ежедневно пране, прави управлението лесно и интуитивно. Интелигентната светлина вътре ви улеснява  за да проверявате дрехите си по всяко време. Пръстен от цветни светлини показва текущото работно състояние на пералнята и добавя футуристичен щрих към цялото изживяване. NIX пере всякакви дрехи, но е специализирана за грижа и почистване на бельо. С патентованата UV & SteamTech процесът на многократна стерилизация надеждно елиминира 100% от досадните акари и 99,99% от петна от кръв, гъбички и бактерии, оставяйки дрехите не само чисти, но и дезинфекцирани за вас.

Уникалният модел на барабана с форма на диамант в комбинация с неръждаема стомана 304, използва дизайн с микро дупки, който меко разклащат влакната на дрехите, за да симулира пране с ръцете, осигурявайки най-нежната обработка на дрехата за идеално чисто пране с минимални бръчки. Вашите дрехи ще бъдат напълно почистени, по-малко мачкани и по-меки. Дрехите се почистват автоматично само за 15 минути. Няма нужда да добавяте ръчно препарат всеки път системата ще изпраща интелигентни напомняния чрез приложение, за да ви информира за оставащия препарат и кога да го смените. Сушенето на дрехи просто стана по-умно. NIX въвежда свеж въздух отвън в устройството, за да осигури интелигентно изсушаване с горещ въздух. Няма нужда да задавате време, вграденият сензор за влага прецизно открива влажността на вашите дрехи и автоматично се изключва веднага щом дрехите бъдат правилно изсушени, независимо колко дрехи поставите в NIX.

Дрехите, останали вътре в пералнята ще останат свежи с функцията NIX Stay-Fresh, която периодично преобръща дрехите и циркулира свеж въздух, за да предотврати образуването на плесен и поддържа свежест. Тихият, но ефективен двигател е проектиран да осигури дълъг живот на вашата перална машина, като пести енергия с всеки цикъл и ви осигурява по-спокоен и тих дом. Свързвайки се с Alexa, Google Home и други, NIX може да се управлява удобно с гласови команди. Захранван от приложението, NIX следи дрехите в реално време за оптимизиране на прането и сушенето на всичко в едно. Свободно усещане за дистанционно управление, настройка на бърз режим на пране и сушене и достъп до повече професионални функции в облака. С постоянни ъпдейти  които поддържат NIX актуален и устойчив на бъдещето. Може да купите компактната пералня от Кickstarter на специална цена от 349 долара с отстъпка от 47% от пазарната цена  669 долара. Очаквана доставка Февруари 2022 г.