продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

WeMax Dice портативният интелигентен проектор

Тази пандемия ни кара да пропуснем да гледаме филми на голям екран със съраунд звук, освен ако не сте от елита, които имат театрална зала. За други проекторът е добър заместител, но вие не искате какъвто и да е. Искате такъв, който гарантирано ще направи гледането приятно, а не в тежест за очите, точно като това, което предоставя портативният интелигентен проектор WeMax Dice. Това е един от най-малките проектори. Тежи само 2,20 килограма и е с размери височина 15,5 ширина 12,4  и дължина 16 сантиметра, така че се побира лесно в раници и куфари и няма да добави много по отношение на обема или теглото, когато пътувате. Това устройство прожектира 1080P FHD за снимки и видео дори поддържа 4K видеоклипове за големия 120-инчов размер на екрана. Това е отлично за вечери за филмови срещи в задния двор, градината или където пожелаете.

https://www.kjell.com/globalassets/productimages/792178_23898_10.tif?ref=FF7B54D3DD&format=jpg&w=960&h=960&mode=padТова устройство основно превръща всяка част от вашия дом в мини-театър. Това, което го прави дори по-добър от другите портативни проектори, е неговата свързаност както с Android, така и с iOS устройства. Той поддържа и Chromecast за безжично копиране на съдържание от телефон или друго устройство. За много потребители това означава, че изобщо няма да е необходимо да включвате стрийминг стик или друг източник на съдържание в проектора. Това прави гледането на филми удобно, тъй като можете лесно да предавате поточно филми или видеоклипове, съхранявани на вашия телефон, без нуждата от външни поддържащи устройства. Предлага се с 16 GB памет и над 5000 приложения, от които да избирате, включително Google Play, Spotify, YouTubeTV и др.WeMax Dice трябва да бъде свързан към Wi-Fi мрежа, за да използвате от вграденото си поточно предаване. Той обаче има и Bluetooth свързаност, така че все още има някои безжични възможности, когато не е в обхвата на мрежа.

https://thegadgetflow.com/wp-content/uploads/2021/02/WeMax-Dice-smart-portable-projector-01-1200x675.jpg

Потребителите на интелигентния дом също ще оценят, че има вграден Google Асистент за гласови търсения  на придружаващото му дистанционно управление Освен това портативният интелигентен проектор WeMax Dice осигурява ярък, остър и ясен екран както за дневна, така и за нощна употреба. Предлага се с осветеност от 700 ANSI лумена, TI DLP технология (това е набор от микроогледала, които могат да се използват за високоскоростна, ефективна и надеждна пространствена модулация на светлината) и NTSC>85% за брилянтен и подобрен цветови спектър. Той дори има автоматично настройване на фокуса и има 4-точкова корекция на трапецовидното изкривяване, за да запази картината квадратна и центрирана, дори когато проекторът е поставен под ъгъл, като поддържа екрана центриран от ъгъл на гледане до 45°. за да запази изображението с рязък контраст.

WeMax Dice впечатлява с превъзходното качество на звука на високоговорителите на този проектор. Той разполага 10W Dolby Audio DTS HD високоговорител, който издава чисти звуци без никакво изкривяване.  Компактният му размер с добавена дръжка за носене го прави идеален за носене на работа за презентации на PowerPoint или на семейни събирания. Този преносим проектор разполага с мощна акумулаторна батерия от 16000 mAh под капака си. С едно зареждане можете да използвате проектора до 3 часа без прекъсване.  Портативният интелигентен проектор можете да  се използва като аварийна захранваща банка. Просто заредете и включете своя смартфон или таблет, като го свържете към проектора чрез неговия USB 2.0 входен порт. Цената на която се продава WeMax Dice е 699,99 долара.