продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

батерии

Apollo Ultra най-бързо зареждащата се Power Bank в света

Имате 30 минути преди да излезете. Телефонът ви няма да издържи през останалата част от деня, така че вие ​​следите вашата захранваща банка. В него почти не е останала енергия. Други захранващи банки не са готови, когато вие сте. Но с Apollo Ultra е различно. Само за времето, необходимо за влизане и излизане от душ, вашият Apollo Ultra ще бъде готов за работа! Ако имате нужда от захранваща банка, която действително можете да използвате. Бъдещето на технологиите за батерии с висока мощност е тук. Запознайте се с Apollo Ultra – на компанията Elecjet. Това е  4-то поколение захранваща банка с графен, с капацитет от 37Wh (10,000mAh) захранваща банка с няколко забележителни спецификации: Може да се зарежда при 100W и може да извежда изходна мощност до 87W през двата си порта (USB A достига до 18W и USB C достига до 87W).  Като пълно зареждане отнема по-малко от 27 минути и ви осигурява бързо зареждане, когато имате нужда. Никога повече не се притеснявайте за вашето резервно захранване! Винаги ще имате силата си в движение. Можете да зареждате всяко от вашите устройства (смартфони, лаптопи, слушалки, високоговорители, китки, часовници и други електронни устройства).

https://c3.iggcdn.com/indiegogo-media-prod-cld/image/upload/c_fill,w_695,g_auto,q_auto,dpr_2.6,f_auto,h_460/mqmw5jvrliyf35fkd8z0

Можете да получите пълно зареждане, докато вземете чаша кафе, и да не се притеснявате, че ще оставите вашата захранваща банка без надзор с часове, докато се напълни. Независимо дали имате нужда от резервно захранване или излизате за един ден, за да правите снимки, да слушате музика, да работите от разстояние, Apollo Ultra ще ви покрие. 10 000 mAh са достатъчни, за да поддържате вашите устройства захранвани в продължение на дни. С USB-C и USB 3.0 не само можете да зареждате две устройства наведнъж, но можете да зареждате своя Apollo Ultra, докато зарежда устройство. Ерата на прегряването на захранващите банки приключи. Графенът е един от най-ефективните проводници на топлина на планетата – това означава безумни скорости на зареждане без прегряване. Както при всички устройства за бързо зареждане като новия ви смартфон, нормално е батерията да се затопли. Графенова батерия на вашия Apollo Ultra ще разпредели равномерно топлината, за да остане хладна и да предотврати повреда на нейния живот.

https://thumbor.forbes.com/thumbor/711x568/https://specials-images.forbesimg.com/imageserve/61854bd5428156cd2dbab648/ElecJet-Apollo-10/960x0.jpg?fit=scale

Apollo Ultra използва  USB Power Delivery 3.0, за да доставя само оптималното количество заряд на вашите устройства, бързо или бавно. Вашите устройства за бавно зареждане ще се зареждат безопасно без прегряване или пренапрежение. Apollo Ultra издържа над 2500 цикъла на зареждане – това е почти 7 години ежедневна употреба! Технологията Graphene позволява бързо зареждане, без да натоварва батерията, така че можете да се наслаждавате на вашата захранваща банка години напред. Не е нужно да се притеснявате, че вашата Power Bank губи капацитет всяка година. Графеновата технология поддържа батерията ви да работи като нова в продължение на години, така че не е нужно да се притеснявате за спад в производителността. Графенът е революционният нов материал, направен от един слой графит. Всеки лист графен е тънък един атом, подреден в шестоъгълна пчелна пита, което му дава суперсили. Това е един от най-леките и здрави материали, налични на Земята – 200 пъти по-лек и 6 пъти по-здрав от стоманата. Но това, което наистина прави Graphene променящ играта е способността му да провежда електричество. На второ място, това е най-ефективният проводник, който перфектно разпределя топлината, което го прави идеален за поддържане на хлад по време на бързо зареждане.

Apollo Ultra е със същия размер като вашия смартфон, тежи малко под 230 грама, но има достатъчно мощност, за да поддържа всичките ви устройства заредени. Достатъчно компактен, за да се побере в джоба ви. С IP65 рейтинг, Apollo Ultra може да се използва при всякакви метеорологични условия и не е нужно да бъде прибран в раница. Не е нужно да се притеснявате да оставите вашата пауър банка да се зарежда през нощта, можете да зареждате от всеки контакт само за 27 минути и да останете захранвани до края на уикенда. Apollo Ultra е напълно  безопасен за полети. Заредете вашата захранваща банка и се освободете от претъпканите контакти и портовете за бавно зареждане. Цената на която ще се предлага на пазара Apollo Ultra ще е около 100 долара. Приблизителна доставка януари 2022 г.