продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Leverpresso Pro за перфектното кафе с доживотна употреба

Leverpresso Pro е кулминацията на 6 години продуктово проучване, отзиви от клиенти и опит в индустрията. Напълно преработена, тази машина е оптимизирана за максимална производителност, подобрена издръжливост за доживотна употреба и невиждани досега функции. HUGH Inc. с гордост представя нова машина, която отговаря на изискванията както на домашните баристи, така и на любителите на кафе. Няма нужда от голямо място за съхранение. Ако имате достатъчно място да съхранявате бутилка вода в кухнята си, можете да се насладите на еспресо с качество на кафене в комфорта на вашия дом. Опростеният дизайн допълва всеки интериор за момент на извличане на кафе по старомоден начин – едно аналогово изживяване, само за вас. Опростете сутрешната си рутина. Само с гореща вода и смляно кафе, Leverpresso ви позволява да се насладите на любимата си чаша еспресо за по-малко от 2 минути. Екстракцията е напълно ръчна и можете да контролирате цялото си изживяване – налягането, количеството, времето за извличане, за да създадете перфектна чаша кафе.

В корпуса е интегриран манометър, оценен за до 12 бара налягане, ще позволи потребителите да регулират налягането по време на извличане. И акцентът е дългоочакваното прозрачна чаша, да не говорим за корпуса от изцяло неръждаема стомана с топлоизолирана силиконова втулка за по-добър контрол на температурата.  С помощта на манометъра можете да регулирате налягането по-прецизно. Буталото позволява интуитивен и изтънчен контрол, който прилага равномерно налягане върху кафето всеки път. Машината прави 60 ml еспресо (Double Shot) с 16~20 грама смляно кафе като възможностите за филтриране са увеличени чрез използване на IMS Competition Line филтър, който е специално проектиран за Leverpresso Pro. Започнете с добавяне на прясно кафе, за да направите богато кремообразно еспресо, след това просто добавете вода, за да направите американо или просто добавете мляко, за да направите любимата си чаша лате.

Поддържайки равномерния диаметър по целия път от цилиндъра до кошницата, водата се разпределя равномерно върху кафето, предотвратявайки всякакво канализиране. Подобрен е основата на продукта, като е направен  по-дълъг лоста  какато и по-широк от двете страни за по-добро захващане и сега можете да използвате по-малко сила, за да създадете същото високо налягане от 9 атмосфери за перфектното еспресо което улеснява всеки да го използва. За да го използвате първо добавете смляно кафе във филтъра на кошницата, разпределете и компресирайте кафето във филтъра с тампера. Добавете горния цилиндър и се уверете, че се заключва, когато е прикрепен, и прикрепете портафилтъра към долната чаша. Добавете вода в центъра на цилиндъра. Издърпайте лоста нагоре и натиснете надолу за 10 до 30 секунди. След което можете да отделите долната чаша и  да се насладите на кафето си.

Leverpresso Pro е проектиран да издържи цял живот. Всички части на продукта могат да бъдат напълно отделени за почистване и лесно сглобени, за да може всеки да го използва. Новият Leverpresso Pro е произведен внимателно, като се използва 5-осова обработка и е финализиран с ръчна изработка. Въпреки че е изцяло от метал, тежи по-малко от 1 кг.  Неговата преносимост ви позволява да се насладите на чашата си еспресо по всяко време и навсякъде. Елегантният дизайн на Leverpresso Pro съчетава върховна производителност и върховност преносимост. Това е повече от просто още една машина за еспресо, която ви позволява да имате бариста качество кафе навсякъде и по всяко време. Leverpresso Pro, проектиран от ентусиасти на кафе за всеки модерен домашен бариста. Тои се предлага от Кickstarter на специална цена от 216 долара. Спестете $117 от очакваната цена на дребно която ще е 333 долара. Очаквана доставка февруари 2022 г