продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Vacable съдове с автоматична вакуумна система

През годините бяха разработени разнообразни решения за вакумиране на различни видове храни които да помогнат на да запазването на вкуса и хранителните качества на хранителните ви запаси. За съжаление, много от тези устройства не са отговорили на нуждите на потребителите, това е мястото, където Vacable се стреми да направи разликата. Храната се окислява по-бързо, когато срещне кислород, но във вакуумна среда въздухът не влиза в контакт с храната, спирайки процеса на окисление. Vacable е идеалното решение да запазите кафето или сухата храна по-свежи и за по-дълго време. С автоматичната вакуумна система Vacable е в състояние да изсмуче въздуха и да запази свежестта и хранителните свойства на вашата храна. И най-хубавата част е, че Vacable вакуумира кутията автоматично, когато следи за запазване на херметичността и по-ниското налягане. Той също така предлага голям капацитет, устойчивост на влага и плесен, направен е от резистентен материал и се предлага с устройство за проследяване на дати, за да можете да знаете колко прясна е храната ви.

https://c3.iggcdn.com/indiegogo-media-prod-cld/image/upload/c_fill,w_695,g_auto,q_auto,dpr_1.5,f_auto,h_460/sm8thnwrfghly7xfvrha

Вакуумно херметична среда предпазва от навлизането на въздух и това помага да се поддържа свежестта на вашите кафе на зърна или каквато и да е храна, която решите да поставите във Vacable. Той има и еднопосочен клапан, който отделя въглеродният диоксид, за да удължи живота и свежестта на вашите хранителни продукти. Той е херметичен и идеален за поддържане на среда без мухъл много по-дълго! Тайната се крие в капака! Лесен е за използване и затваряне – просто го завъртете – и след като бъде запечатан, просто щракнете върху левия бутон, за да може микро помпа да  извлечете автоматично целия въздух! въздухът се извлича за три секунди. И когато искате да го свалите, просто натиснете десния бутон и контейнерът ще бъде изпуснат и готов за отваряне за секунди. Системата дава възможност автоматично да се регулира времето за вакуумиране според обема на храната в кутията.

Vacable се предлага и с комплект от съдове  изработени от висококачествена неръждаема стомана така че е напълно безопасен за съхранение на храна и никакви химикали  няма да навлизат във вашите хранителни запаси. Кутията може да се мие ръчно с топла вода и сапун, но капакът не е подходящ за съдомиялна, тъй като има вградена помпа. Капакът трябва само внимателно да се избърше. С вакуумната система можете да съхранявате всякаква суха храна чай, кафе, захар, брашно, сухи храни, боб, ориз, ядки, бисквитки, кафе какво ли не. Друга важна особеност се намира отгоре на стоманената закопчалка, уплътнителният капак е календарно колело. Тази функция всъщност е много по-полезна и спестяваща разходи, отколкото си мислите! Вместо да забравяте кога сте съхранявали различни храни, винаги ще знаете кога са били съхранявани и дали са подходящи за ядене.

Има две различни версии на продукта, механична и дигитална.  Механичният се предлага само в бяло, а цифровият е само в черен. При дигиталната версия храната може да се съхранява до 180 дни докато механичната този период е 240 дни. Дигиталната версия има функцията за поддържане на околна температура и влажност както и дигитален брояч за времето на съхранение на храната. И двата типа контейнери се захранват от батерия с капацитет 2000 mAh, която се зарежда за до 7 часа. Предлагат се с два съда за съхранение с вместимост 0,5 и 1,8 литра. Можете да закупите съдовете Vacable от Indiegogo на специална цена от 85 долара за механичната версия и 99 долара за дигиталната версия.