продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

Wemax Go Pro ултра тънък лазерен проектор

Случвало ли ви се е да се уморите от вашия домашен проектор с ниско качество, който не осигурява добро изживяване при гледане? Някога разочаровали ли сте се колко обемисти са и колко е трудно да ги премествате? Или просто ви разстройва колко разхвърляни са тези заплетени кабели, нали? Това е нещо от миналото! Представяме Ви Wemax Go Pro, най-тънкият ALPD® FHD лазерен проектор! Wemax Go Pro е ултра тънък проектор, включващ патентована ALPD® лазерна технология и потапящ в изображението 600 ANSI лумена прожектор, осигуряващ двойно по-ярък дисплей с дебелина от 2 сантиметра джобен размер, технологията включва  стандарт осигуряващ уникална цветова гама и вграден Wi-Fi , SmartOS система и 25 000 часа живот . Пригответе се за най-кристално чистото качество на екрана и най-епичното игрово изживяване! ALPD® е професионална технология с фосфорен лазер способна да произвежда изключително енергийно ефективни и ярки прожектирани изображения с широка цветова гама . Повече от от 23 000 театрални зали висок клас по целия свят прилагат ALPD® лазерна технология.

Това е първият път, когато от ALPD® Laser от кинематографичен клас е миниатюризиран в ултра-портативен проектор, който се побира в джоба ви. Wemax Go Pro е малък, но мощен. Wemax Go Pro предлага 200% повече яркост от други проектори със същия размер. Не се страхувайте от светлината през деня! Дори и без затъмняващи завеси, можете да се потопите в любимите си предавания, игри или предавания през бял ден. С 600 ANSI лумена яркост можете да донесете кинематографично изживяване в рамките на дома си. Пригответе се за удивително изживяване при гледане на 120-инчов екран, независимо дали сте у дома или в движение! Насладете се на потапящи детайли и прожекция от кинематографично ниво , всичко това от с джобният по размер Wemax Go Pro ! Апарата проектира безупречни детайли и истинска 1080p FHD  резолюция . Той осигурява рязко и отчетливо изображение, което се предлага с 16,7 милиона цвята.

Тъй като е тънък само 2 сантуметра и тежи 780 грама , Wemax Go Pro е вашият най-добър преносим проектор, който можете да носите, където и да отидете! Независимо дали сте в офиса , на къмпинг , навън или дори в колата си!  С проектора можете да гледате филми , да споделяте файлове , да играете игри или да разговаряте с видео връзка на по-голям екран, стига да носите телефона си със себе си. Свържете своя Nintendo Switch, Xbox или Sony PlayStation 4 за игри с голям екран. Wemax Go Pro предоставя стандарт за цветово предаване в малък джобен размер, който осигурява на по-високо ниво на точност на цветовете. Това, което прави Wemax Go Pro наистина различен е, че може да се захранва от банка за захранване! Когато е свързан към power bank. С Type-C порт, който поддържа външна захранваща банка за зареждане по всяко време, можете да правите филмов маратон , което го прави изключително удобен, когато сте навън! Не е необходим собствен адаптер! С HDMI порт, вграден Wi-Fi , USB и Type-C порт, това е изключително удобно устройство!

Благодарение на на Wemax Go Pro вградения Wi-Fi и Bluetooth модул , никога повече не трябва да се притеснявате за заплетени кабели на масата! Wemax Go Pro разполага със система SmartOS . Вече имате достъп до всяко съдържание, което харесвате в YouTube , Netflix , HBO , Hulu , Disney+ и други приложения чрез магазини на трети страни. Достъп до 500 000+ филма и телевизионни епизоди с пакета Roku и приложимите абонаменти. Можете да  поставете Wemax Go Pro под произволен ъгъл, с 4-точковата корекция на трапецовидното изкривяване ще регулира екрана на проекта вертикално и хоризонтално. Автоматичното фокусиране ви помага автоматично да регулирате фокуса в рамките на секунди, като прожектираното изображение винаги е кристално чисто и ярко. В сравнение с други портативни проектори на пазара, Wemax Go Pro има по-добри спецификации, по-малки размери , по-добро качество и по-добри цена! Малкият проектор се предлага от Indiegogo на специална цена от 599 долара с 50% отстъпка от пазарната цена която ще е 1198 долара.