продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Cook Nook газов тостер, фурна и печка 3 в 1

Комбинацията от тостер, фурна и печка сама по себе си е многофункционален уред, без който не можете да се справите в кухнята . Недостатъкът на всеки традиционен вариант е неговата зависимост от електричество. Въпреки че комбинациите от неелектрически тостер и фурна са постигнали блясъка си на открито, захранваният с газ Cook Nook представлява допълнително предимство с функцията си на печка. Има толкова много, което човек може да направи с комбинацията от неелектрически тостер, печка и фурна. Може да се използва за приготвяне на тостове, печене на пиле, печене на торта и дори приготвяне на храна, когато електричеството не е лукс.

Така че, когато стъпвате в пустинята, преносим и лек газов тостер, фурна и печка е черешката на тортата, тъй като отваря възможности за страхотно удоволствие за голямо семейство или приятели, събиращи се с избор от пици, бисквитки, и други вкусотии. С комбинирания уред Cook Nook, захранван с газ, можете да спестите време и пари, докато сте в кухнята, в задния двор или когато пътувате или къмпингувате на открито. Такъв уред, който не изисква електричество, е полезен в ежедневието и дори в случай на спешност. В допълнение към приготвянето на прясно ястие или бърза закуска, това може да се използва дори за размразяването на замразена храна.

Поради своето удобство и преносимост, тостерът, фурната и печката Cook Nook ще бъдат добре дошъл продукт в живота на открито, тъй като ще реши проблема с намирането на електрически контакт за неговите нужди. В кухнята този мултифункционален уред ще заема само малко място и когато е настроен за пътуване, ще се опакова спретнато и ще се побере лесно в багажника на вашия автомобил. Интересното е, че този жълт уред се предлага с плъзгаща се тава в стил CD плейър за препечени филийки и печене и има хубава здрава печка на върха. Печката има голяма горелка с опора за тиган.

Газовият контейнер е поставен от дясната страна с отделение за побиране на допълнителен патрон. Копчетата за управление изглеждат хубави и лесни за завъртане, докато опората на тигана може да се отстрани и отгоре може да се постави капак, за да покрие уреда, когато не се използва. Cook Nook може да няма силата да се конкурира с традиционните опции на пазара, които са по-големи и по-мощни при работа, но със сигурност е приличен вариант, когато мислите за преносимост и достъпност!