продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

HUNT 4.0 отверка запалка и презареждащо се фенерче в едно

HUNT 4.0 е изключително преносим инструмент с джобни размери, който включва многофункционална трапецовидна отверка/скоба, запалка за многократно пълнене  и презареждащо се фенерче. Това е продукт на Septem studio. Създаден за всички любители на оцеляването и хора, които обичат да ходят на приключения на открито. Той съчетава уникални, многофункционални инструменти с огън и светлина! Ако търсите прост, брилянтен многофункционален EDC инструмент, който винаги е там, когато имате нужда от него, HUNT 4.0 е инструментът за вас. Дизайн колкото нов, толкова и стар. Запалката за многократно пълнене има мощен пламък и силна светлина.

Дизайнерите са искали да направят вечен инструмент за запалване на огън, който да е едновременно класически и създаден да издържи. Здравият дизайн и функционалност за вашия модерен начин на живот. Той е малък, но мощен, запалката работи и се зарежда точно като Zippo (при зареждане фитила се напоява със запалителна течност). Просто натиснете колелото и ще получите моментално огнен пламък! Мощен и елегантен с елегантен дизайн за тежки натоварвания – Простият, но ефективен LED фенер е лек, водоустойчив IPX-7 и работи добре при горещи или ниски температури, така че можете да го носите на къмпинг, туризъм, риболов или разходка. Фенерът е проектиран с два режима на осветление и мощен CREE излъчвател в титаниев корпус. CREE са супер високоефективни, енергийно пестящи светодиоди  които осигуряват ясна и силна светлина.

Захранва се от литиево-йонна акумулаторна батерия 10180, която ще издържи около 1,5 часа при максимална яркост. Или намалете яркостта до 20 лумена и това ще е достатъчно за 7 часа непрекъсната употреба. Презареждането е лесно, просто развийте главата на фара и го включете в USB. HUNT 4.0 ви позволява да изпълнявате ежедневни задачи, които обикновено ви карат да ровите в долната част на кутията си с инструменти. Независимо дали искате да елиминирате необходимостта от носене на инструмент в пълен размер, или просто искате да поддържате нисък джобен профил, HUNT 4.0 ви осигурява. Задният край на фенера е представлява в трапецовиден лост или отверка. Имате ли разхлабен винт, който ви притеснява? Малкият лост ви е подръка.

Изработен от титан клас 5. Тестването е доказало, че това фенерче  преминало много изпитания и е  практически неразрушимо. Това определено е инструмент за цял живот! HUNT4.0 е проектиран да улесни ежедневието ви. Това е основен инструмент за ключодържател, който винаги е до вас, когато имате нужда от него, и няма да ви пречи, когато не го използвате. Вземете HUNT4.0  от Кickstarter  на цена 45 Британски лири с 25% отстъпка от пазарната цена която ще е 60 Британски лири.