продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

EVO CLEANER най-малката и най-лека прахосмукачка

Нека да ви представим автомобилната прахосмукачка и въздушна помпа EVO CLEANER 2 в 1 – От дълбоко почистване и улавяне на косми на домашни любимци до бързо събиране на прах като универсално решение за почистване на автомобили, EVO CLEANER прави всичко. Като най-малката и най-лека прахосмукачка за автомобили в света, EVO CLEANER е проектирана да улавя и бързо да премахва всяка бъркотия в колата ви и да ви освободи от досадното почистване. При само 258 грама тегло, и 150 мм дължина той ви помага да почистите всяка част от интериора на вашия автомобил с безкомпромисна мощност и балансирана маневреност. Неговият ергономичен дизайн и впечатляващо преносим размер се вписват точно в дланта ви и я правят най-удобната прахосмукачка на FLEXTAILGEAR досега. Можете да използвате тази преносима прахосмукачка, за да се движите свободно, за да почистите всякакви празнини в интериора на автомобила, както и между възглавниците на дивана в стаята за гости, ъглите на хола или кухнята. Тази преносима прахосмукачка може да отиде с вас навсякъде, осигурявайки удобство за бързото ви почистване.

Макар и компактен по размер, EVO CLEANER има мощен 65-ватов двигател с усъвършенствана технология AIRVORTECH, която постига 5.0 kPа (килопаскала) мощност на засмукване в режим на висока мощност и 3.0 kPa в режим на ниска мощност и вихров ефект на засмукване, който улавя частици от труднодостъпни зони. Завъртайки се до 50 000 оборота в минута и с капацитет 265 литра в минута той без усилие изсмуква прах, акари, косми, заедно с малки и големи отломки и други досадни остатъци, за бързо и лесно почистване на интериора на автомобила. Искате ли да пътешествате и да изживявате приключения на открито? Вземете вашия EVO CLEANER и го използвайте в режим на въздушна помпа. Можете бързо да напомпате всяка голяма надуваема играчка или дюшек както и такива с по-голям обем с лекота. Напомпайте своите въздушни продукти за миг. Това е идеалната помпа за плувни пояси, надуваеми матраци, басейни и надуваеми мебели. Оставете компактната помпа в колата за всякакви развлекателни дейности и разполагайте с удобство  с този уред 2 в 1 по вашо желание.

Не е ли досадно, когато акумулаторната ви прахосмукачка изведнъж се изчерпи? EVO CLEANER е оборудван с две батерии, водещи в индустрията, от 3000 mAh всяка. Тези литиево-йонни батерии с висока енергийна плътност осигуряват 40 минути ръчно почистване без прекъсване в режим на ниска мощност и 22 минути в режим на висока мощност, идеални за бързо събиране на прах или за почистване на неудобните места. Поддържа се интелигентен интерфейс за бързо зареждане Type-C за бързо презареждане. Можете да го зареждате чрез захранваща банка или AC адаптер, за да го подготвите бързо за следващата мисия. Батериите се зареждат за 2,5 часа. EVO CLEANER е оборудван с усъвършенствана HEPА H12 филтрираща система. Той може ефективно да улавя 99% от праха, малките частици и други замърсители, като по този начин ефективно предотвратява вторичното замърсяване, причинено от обратния поток на прах, и осигурява чист и свеж въздух. EVO CLEANER притежава миещ се екологичен HEPA филтър, който е с по-добро качество от обикновен филтър от неръждаема стомана. Можете лесно да го сваляте при почистване, за да поддържате най-добрата производителност на филтъра. Той е подвижен, за многократна употреба и лесен за почистване, така че винаги да е свеж и без мирис.

В началото на уреда се намира  40ml подвижна чаша за отпадъци с прозрачен отвор за да следите степента на напълване. Чашата се сваля за изпразване и е идеална както за мокри, така и за сухи отпадъци. EVO CLEANER се предлага и със защитен капак, за да държи боклука в подвижният контейнер. Малката прахосмукачка разполага с 3 универсални приставки, които ви помагат ефективно да почистите колата, дома, офиса, ъглите на пукнатини, възглавниците на дивана, клавиатурите и бюрата, рафтовете за книги и други места за коса, пърхот, косми от домашни любимци, отломки и други малки бъркотии. Четката с широк отвор е идеална за тапицерия на килими и автомобили и общо почистване на прах.  EVO CLEANER се предлага в Kickstarter на цена от 45 долара с 24 % отстъпка от пазарната цена която ще е 59 долара.