продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Лазерните гравиращи модели на HiLaser

За да позволи на всеки да се наслади на бързо и лесно гравиране „Направи си сам“, HiLaser пусна серията Z за всички ваши нужди. От начинаещ до експерт, от домашна употреба до бизнес. Лазерните гравьори на HiLaser са интелигентни, универсални и преносими, ​​като са готови да ви дадът най-доброто лазерно гравиране и рязане. С компресираната спот технология, гравьорите HiLaser фокусират 4,5W лазер с 455nm синя светлина, която гравира със скорост до 600 mm/s с точност 0,05 mm. Може да гравира или реже върху дърво, бамбук, акрил, стъкло, керамика и други, показвайки всеки детайл от вашия дизайн на почти всяка повърхност. Серията включва три модела, HiLaser 4-1, HiLaser 4 и HiLaser 3. Най-мощен е HiLaser Z4-1 който е оборудван с 455 nm син лазер и 1064 nm бял лазер в компактното си тяло, за да подобри гравирането на метал, което го прави най-малкият в света двоен лазерен източник за гравиране и режещ инструмент.

Захранван от допълнителния 1064nm лазер с крайна помпа. Лазерното изпомпване е актът на пренос на енергия от външен източник към лазера като по този начин е възможно да се постигне високо усилване на лазера. HiLaser Z4-1 има ултра-силни възможности за ецване за прецизно, дълбоко рязане на широк спектър от метали, много различни видове пластмаси и кожа. Но ако търсите бюджетен лазерен гравьор и фреза от начално ниво? Ако не търсите апарат с голямо натоварване за метално гравиране, вижте HiLaser Z4. Той е преносим, ​​лесен за използване и гъвкав, достатъчно добър за начинаещи. С тегло само 680 грама, HiLaser Z4 е преносим и лесен за носене за широк спектър от приложения.

В комбинация със захранваща банка, HiLaser Z4 ви позволява да проявите творчество в движение за гравиране навсякъде и по всяко време. Серията HiLaser Z4 е оборудвана с иновативна магнитна основа за прецизно ръчно гравиране. Тъй като височината на основата съответства на фокусното разстояние на лазера, тя е идеална за безпроблемно ръчно гравиране на големи обекти. Стойката за ръчно регулиране на височината (продава се отделно) е удобна при работа с малки предмети с различна височина. С помощта на стик за фокусиране и индикаторна светлина можете лесно да намерите оптималната височина, която дава най-добри резултати. HiLaser Z3 е интелигентен компактен и сгъваем лазерен гравьор и нож, който има някои интуитивни функции за начинаещи „Направи си сам“. Интелигентната операционна система и структура ви позволяват да се насладите на лесно и мощно изживяване при гравиране и да започнете за секунди с HiLaser Z3.

Не ограничавайте въображението си до хоризонтални или вертикални повърхности. Металното тяло на HiLaser Z3 има въртящ се дизайн, който ви позволява да гравирате всяко скосяване в рамките на 180° чрез завъртане на лазерния модул. С функцията за автоматично фокусиране можете да маркирате логото си върху почти всяка неравна повърхност. Освен на плоски повърхности, гравирането може да се извърши и върху извити повърхности. Можете да монтирате електрическа ролка (продава се отделно) на гравира и да добавите своя личен щрих към всякакви цилиндрични предмети. Химикалки, чаши или дори бутилка вино могат да бъдат направени уникални и специални чрез гравиране.

Работите с обект, който е твърде голям за вашия плот? Няма проблем. Отстранете кухата основа и можете да поставите HiLaser Z3 директно върху горната част на целевия обект. Тази универсална функция ви позволява точно да маркирате практически всеки обект. С HiLaser Z3 вашият лазер никога няма да бъде извън фокус. Просто натиснете бутона за автоматично фокусиране и HiLaser Z3 автоматично ще се вдигне до идеалната височина и ще маркира вашия модел дълбоко, точно и с остри детайли. Серията гравьори HiLaser също е в състояние да реже различни материали.

Благодарение на своя 4,5w лазер със синя светлина с технология за компресиране, той може да реже дърво, акрил и кожа с дебелина до 5 мм. Винаги можете да постигнете идеално чисти и остри ръбове с HiLaser. Със своята специално проектирана плоча за лазерно рязане, серията HiLaser може ефективно да разсейва топлината, за да предотврати изгарянето на повърхността на материала. Серията HiLaser може автоматично да открие състоянието на процеса на гравиране и ще спре незабавно, ако машината бъде вдигната, случайно наклонена или ако поставите ръката си под лазера по време на гравиране. Това се прави, за да се гарантира, че хората или предметите няма да бъдат повредени от лазера.

Серията HiLaser е съвместима с Bluetooth и USB връзка и поддържа широка гама от входни файлови формати. Така че можете лесно и удобно да прехвърляте вашите дизайни между устройството и компютър или смартфон. Гравирите на HiLaser се предлагат в Kickstarter на специална цена за HiLaser Z4- 599 долара, HiLaser Z3- 699 долара и HiLaser 4-1 за 1599 долара.