продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Аbien Magic Grill най-тънката и преносима електрическа скара

Аbien Magic Grill по дизайн на Харуо Мацунага е модулна, преносима електрическа скара, която се предлага с подвижна основа с 3 мм дебелина на плочата, което помага за оптимизиране на съхранението, сглобяването и функцията на продукта. Независимо дали сме на къмпинг или се възползваме максимално от малките жилищни пространства, преносимите скари решават много от нашите дилеми за готвене. Когато къмпингувате, достъпът до преносим грил винаги е за предпочитане пред запалването на огън от нулата. В малките жилищни помещения кухненските боксове може да са ефективни в пространството, но слабите котлони понякога могат да направят готвенето по-разочароващо, отколкото трябва. Аbien Magic Grill, електрическа скара, проектирана от Харуо Мацунага, постига идеалния баланс между ефективност на пространството и функционалност. Аbien Magic Grill, според идеята на Мацунага, измерва обща дебелина на плочата от само 3 мм, използвайки собствения ултра тънък филмов нагревател на марката AC. Признат от Good Design Awards за категория готварски уреди за 2021 г.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0574/8880/1957/products/Q_DSC_6788_704x480.jpg?v=1624580094

Революционната технология за ултратънък нагревател създаде безпрецедентен стилен котлон. Може да се съхранява спретнато в малко пространство и е лесен за използване чрез просто закрепване на краката на стойката и захранващия кабел. С уникална технология за покритие, съставките не се залепват една за друга може да се готви без намазване с мазнина и можете да печете здравословно. Тъй като разработеният  нагревател с висока плътност пренася топлината равномерно, е по-малко вероятно да се получи неравномерно изпичане и е по-малко вероятно съставките да изгорят. Уникално разработеният „верижен нагревател“ е с висока плътност загрява равномерно цялата повърхност. Предотвратява прилагането на внезапна топлина върху съставките, не изгаря повърхността и задържа влагата на място, като позволява на храната да се приготви отвътре.Постига идеалното изпичане, храната е  свежа, плътна и сочна.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0574/8880/1957/products/M_DSC_5592_704x480.jpg?v=1624580094

Аbien Magic Grill има за цел да реши проблемите със съхранението, които идват с традиционните, обемисти електрически скари. Конструирана с подвижна основа, Аbien Magic Grill може лесно да се плъзга във всеки тесен шкаф или компактна раница благодарение на модулния си дизайн. Електрическият нагревател на Magic Grill с формата на плосък филм  гарантира, че всяко ястие се приготвя равномерно. Опирайки се на, ултра тънък нагревател за приготвяне на различни ястия, иновацията на Аbien Magic Grill произтича от интегрираната патентована технология на котлона. Плочата се състои от пет слоя и нагревателят   е разположен в средата Тъй като нагревателят с формата веригата който ефективно покрива цялата нагревателна плоча има висока плътност и е по-малко вероятно да се получи неравномерно изпичане.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0574/8880/1957/products/U_DSC_5833_704x480.jpg?v=1624580094

Подобно на кухнята Teppanyaki, Аbien Magic Grill използва котлон, подобен на желязна скара, за приготвяне на храна, осигурявайки равномерно готвене и температури. Със подвижна плоча Аbien Magic Grill може лесно да се съхранява навсякъде и да се сглобява бързо в кухнята или в движение, като се изисква само контакт за електрическия кабел, за да се включи за работа. Аbien Magic Grill се предлага на пазара с цена от 19 800 йени или около 175 долара.