продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

3flame скара за барбекю, огнище и печка на дърва 3 в 1

Искаме да намерите забавлението в къмпингуването, дори и с малък брой хора и затова от Япония искат да ви предоставят нов начин да изживеете къмпинга, като използвате високопроизводителната, лесна за използване и компактна 3 в 1 печка за къмпинг, скара и огнище. Нека да ви представим 3flame на компанията, Monocent това е наистина важна част от къмпинг екипировката, която може да бъде изградена само за 90 секунди и да промени функционалността си само за 15 секунди, това е идеално барбекю както за ветерани на открито, така и за начинаещи! Тъй като тежи само 4,5 кг, компактната печка може лесно да се носи от всеки, което означава, че не е нужно да имате много мускули, за да я носите! 3flam e ескара за барбекю, огнище и печка за дърва , всичко в едно, идеално за такива случаи!

3flame|3in1 Compact BBQ Grill・Firepit・Stove! by Monocent — Kickstarter

Системата за готвене е изработена от неръждаема стомана и разполага с четири крака, които се прикрепят от двете страни на основното огнище. Тази камера е оформена като обърнат триъгълник с издигната решетка в основата си, за която Monocent казва, че е проектирана да насърчава въздушния поток и ефективно изгаряне, за да разпалва огъня. В един от крайните панели е вградена врата, така че потребителите да имат лесен достъп до огъня и да добавят повече гориво, ако е необходимо. Ако потребителите търсят просто лагерен огън, горната част на тази камера може да бъде оставена непокрита, за да се насладите на открития пламък. Но ако огладнеете, отгоре може бързо да се постави скара, за да се приготвят меса, хот-дог, зеленчуци или други любими храни. Като алтернатива може да се постави плоча отгоре, за да се затвори напълно камерата и да се превърне в печка, като топлината и димът излизат през къс комин, който може да се разшири до височина от 95 см.

3flame stove, grill and fire-pit combo packs down into a tote bag

Горната част на тази плоча може да се използва като готварска повърхност за тенджери и тигани Независимо дали е необходимо само за един човек или за малко парти, можете да използвате 3flame, за да внесете искра в партито и да добавите малко допълнително забавление към времето си заедно Топлинната ефективност е добре обмислена,  при създаването на 3flame, което означава, че, разпалката която е поставена вътре, изгаря бързо благодарение на триъгълната форма! Докато много други печки и скари са направени да бъдат квадратни или кръгли, 3flame е направен като триъгълник. Това позволява дървесината или  други запалими средства  да горят лесно, като същевременно създават красиви пламъци, докато се насочват нагоре  и настрани. Освен това можете да отворите панела, който се намира отстрани за да добавите лесно повече дърва или друго топливо, докато продължавате да печете на скарата!

Ако искате да добавите допълнителна функционалност към 3flame, можете да използвате димоотвода като поставите  специален статив, който ви позволява да използвате топлината, произведена от печката за кипване на вода или друго, както бихте използвали газов котлон. Тъй като 3flame е компактен, можете лесно да го носите наоколо и няма нужда да се чувствате претоварени от него. Можете да го използвате независимо от сезона и да го носите като основна част от екипировката! Благодарение на компактността си, можете дори да го вземете на разходка с велосипед, тъй като може лесно да се побере в раницата ви, което ви позволява лесно да се наслаждавате на открито! 3flame се предлага в Кickstarter на специална цена от 325 долара с отстъпка от 25 % .Очаквана доставка Май 2022