продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

UC01 универсален адаптор за зареждане в над 190 страни

Поддържането на захранване на електронните устройства е стресиращо дори и за най-опитния пътник. Имате ли правилното зарядно? Ще съвпадне ли с размера на щепсела и захранването, където отивате? Имате ли нужда от магазин в последната минута, за да намерите правилния? Универсалното зарядно устройство UC01 решава всички тези проблеми в едно, лесно за използване устройство, като предлага безпроблемно зареждане в над 190 страни по света. И когато става въпрос за надграждане, дизайна на UC01 го прави, рентабилна и екологично съобразена опция. Където и да отидете, това е единственото зарядно устройство, от което се нуждаете. Освен че е елегантен и лесен за използване, UC01 също така намалява ненужните електронни отпадъци. UC01 има модул, който можете да завъртите, за да разкриете различни електрически щифтове, предазначени за различните видове контакти. Това означава, че ще пасне на електрическите контакти в над 190 страни по света, за да можете да захранвате устройствата си с него.

Неговият модулен дизайн означава, че частите могат лесно да се надграждат при смяна на захранването, така че няма нужда да купувате допълнителни продукти и да изхвърляте стари устройства. Комбинираният USB и захранващ адаптер е лесен за използване и работи по целия свят. Той осигурява 30W GaN опции за зареждане за редица устройства, Галиевият нитрид (GaN) е високоефективна алтернатива на традиционния силиций, използван в устройствата за зареждане. Транзисторите GaN произвеждат по-малко топлина, което позволява на компонентите да бъдат по-близо един до друг, което означава, че получавате много по-малко зарядно устройство с цялата мощ на по-голямо такова. UC01 притежава два порта USB-A и USB-C за зареждане за мобилни устройства смартфони, таблетки или компактни лаптопи, подобни на MacBook Air. както и слушалки или други продукти.

Използването му е много лесно просто завъртете колелото отпред на щепсела, за да разкриете щифтовете за зареждане. Завъртете, докато колелото се изравни с уреда, за да разширите напълно щифтовете. Регулирайте ъгъла на щифтовете за електрическите контакти в САЩ, Австралия и Китай. Чрез интегрирането на ултра-малката 30W PCBA, платка  комбинирана с GaN захранващ чип, UC01 позволява бързо зареждане на всякакви мобилни устройства. Зареждайте почти всички мобилни устройства с максимална скорост с USB-C, и стандартен USB вход, уредът е съвместим с всяко устройство с USB‑A, и с всяко USB‑C устройство, включително 12-инчовият MacBook Air. Универсалното зарядно устройство UC01 е оборудвано с технология Power Delivery 3.0. Това предлага максимална мощност до 30 W, което осигурява бързо зареждане на устройствата по всяко време. Ако зареждате повече от едно устройство наведнъж, общата мощност от 30 W автоматично се превключва на USB-C порт, зареждащ до 18 W и USB-A зареждане до 12 W. След като устройството, свързано към USB-A, е напълно заредено, USB-C портът ще се върне към 30W PD изход.

UC01 не се нуждае от предпазител. Вместо това, неговата верига открива използвания електрически ток и автоматично ще изключи захранването, ако е по-високо от това, за което продуктът е предназначен. UC01 е невероятно компактен за зарядно устройство с тегло само 130 g и дебелина само 50 мм. Дизайнът е лесен за хващане и невероятно преносим. Универсалното зарядно устройство UC01 е специално проектирано за международни пътувания. UC01 разполага с щепсел „всичко в едно“, който пасва на електрически контакти за използване в Северна Америка, Азия, Австралия, Обединеното кралство и ЕС. Компактният адаптер се предлага в Кickstarter на специална цена от 64 долара. Спестете 35% от прогнозната цена на дребно която ще е 99 долара.