продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

PICHI X2 солиден и издръжлив джобен инструмент

След 11 месеца на проектиране, изграждане и тестване, канадската стартираща компания Pichi Design, ви представя джобен инструмент „всичко в едно“, който  ентусиастите на многофункционалните инструменти трябва да добавят към своя арсенал, това е  PICHI X2. Можете да очаквате солиден и издръжлив продукт с тегло около 44 грама и изработен от първокласен титан, най-добрият материал, който майката природа може да предложи, който балансира теглото, здравината и издръжливостта. Той също също така е устойчив на корозия. Титанът от клас 5 е идеалният материал за джобни инструменти, той е лек, издръжлив и има несравнима здравина. Предлагаме ви джобен инструмент, на който можете да разчитате, когато имате най-голяма нужда от него и е лесен за носене, без да ви тежи или да заема твърде много място.

Основните инструменти на  PICHI X2 са – острие, гаечен ключ, отверка наклонен лост и отварачка за бутилки. Всички тези инструменти са интегрирани в иновативния дизайн на PICHI X2, правейки го възможно най-практичен и оставайки възможно най-компактен, Може би най-забележителната характеристика на X2 е неговият храпов ключ, който може да се използва за затягане или разхлабване на гайки и болтове с ширина от 4 до 20 милиметра. Главата на гаечният ключ, съвпада с над 20 вида болтове и се върти като тресчотка, няма да имате нужда от никакви други инструменти. Задачите по рязане могат да се изпълняват със сгъваемо хирургично острие № 11 от високовъглеродна стомана, което се заключва както при използване, така и при сгъване. След като това острие се затъпи или се счупи, то може да бъде заменено от потребителя с друго със същия размер.

Всички ваши нужди от рязане ще бъдат задоволени с PICHI X2 . Независимо дали става дума за кутии, хартия, въже, етикети, пластмаса или торби, това острие може да се справи с него. Наклонен лост на края без гаечен ключ на X2 може да изпълнява задачи като отваряне на капаци от консерви и буркани или издърпване на малки пирони от дърво. С ъгловият лост, може да направи задържането и рязането удобно, лесно и безопасно с ножа. И да, тъй като това е многофункционален инструмент, той също така разполага с необходимата отварачка за бутилки. Той също така разполага с магнитен слот за отвертка, за да издържи главата на отвертката да остане на място по време на употреба. Магнитният слот от долната страна на мултиинструмента побира всяка 6 милиметрова отвертка, въпреки че трябва да се отбележи, че тези битове трябва да се носят отделно.

PICHI X2 несъмнено е компактен, оригинален и добре премислен инструмент. Инструментите, направени с титан, издържат 350% по-дълго от инструментите, направени от други материали, което прави дълготраен и издръжлив инструмент, който да добавите към вашите мнгофункционални инструменти. PICHI X2 се предлага в Kickstarter на специална цена от 78 долара с 30 % отстъпка от цената на дребно която ще е 139 долара.