продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

Road-Haus стилна и елегантна малка подвижна кабина

С намерение да  предостави опита, който е имал като е израснал в дървени колиби, построени от баща му, Джейми Маккей изгражда Wheelhaus. Повече от компания, която проектира малки къщи, Wheelhaus остава отдадена на изграждането на модулни дървени кабини с ниски въглеродни отпечатъци, които предлагат на пътниците и жителите истинско бягство в гората. Един от най- стилните модели е Road-Haus малка подвижна кабина с площ от 23 квадратни метра намалена от по-голям модел, проектиран от Wheelhaus, малката домашна обстановка, изградена с модулни елементи и екологични дизайнерски идеи.Настоящият каталог на Wheelhaus предлага девет различни модела дървени кабини, налични в набор от различни размери. Най-малкият, Road-Haus е компактна адаптация на най-популярната малка кабина на компанията, която се предлага с всички предимства на по-големия модел Wedge, без ненужното пространство.

Земайки най-доброто от по-просторния модел Wedge, подвижният Road-Haus съчетава елегантни дизайнерски идеи с малки жизненоважни елементи. Считан за любим модел на  малката дизаинерска компания, Wheelhaus украси Road-Haus със същата наклонена линия на покрива и обвиващи се прозорци, както при модела Wedge. От дъното до горе, жителите на Road-Haus са потопени в красотата на гората, с дървени подове, които се отразяват на тавана на малкия дом, покрит с красива дървена ламперия. Стените боядисани в оптично бели плоскости, които се простират от хола в кухнята, чак до спалнята. Пространства с естествена светлина, които се изливат от остъклените прозорци от пода до тавана на дома, танцуват с бялата боя и помагат за озаряване на интериора на дома. Следвайки хоризонталният етажен план, жителите са посрещнати от всекидневната на входа на задната палуба на дома.

Влизайки от външната палуба, покрита със защитен надвес, жителите ще се намерят в основната спалня в противоположния край на дома, с кухнята и банята, разделящи двете жилищни пространства. Във всекидневната обитателите   могат да се насладят на телевизия или дори на камина от дивана в пълен размер, който би могъл да се удвои като спалня. След това идва елегантната кухня е пълна с много място за съхранение и всички удобства на традиционна и модерна кухня.  Друга изкусителна характеристика на този подвижен малък дом беше сводестият клиновиден таван. Това позволи на големите прозорци, които обгръщат тавана на малкото жилище, постепенно да се увеличават, позволявайки повече светлина.

Този подвижен модел ще ви позволи да избегнете тези неудобни хотелски легла или стрес, свързан с намирането на място за спане. И след като приключите с пътуванията си, Road-Haus  лесно ще се превърне в място за гости, офис в задния двор и релаксиращо убежище. Добавени са и прозорци точно под стрехата на покрива, за да се осигури допълнителна светлина, като същевременно се осигури уединението, което искате. На достъпна базова цена от 63 500 долара, този модел лесно ще замени старият ви  кемпер и ще ви позволи да пътувате със стил.