продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

Luna малък дом с чиста и елегантна естетика

Лукс в малка опаковка и чиста елегантна естетика. Това предлага Luna, най-продаваният малък дом от New Frontier Design. Тази къща с площ от 23,7 кв/м. може да спят двама души и е най-достъпният модел на компанията. New Frontier Design е компания със седалище в Нашвил. Основан е от Дейвид Латимър, който има богат опит в архитектурния и интериорния дизайн. Между другото, той също е работил в модната индустрия.

Описана като най-достъпният и популярен малък дом в гамата на компанията, тази очарователна структура е с дължина приблизително 7,6 м, ширина 2,5 м и височина 4 м. Базира се на ремарке с двойна ос и тежи 5 900 кг. Tiny House Luna Cabin е проектирана за романтични вечери сред природата и може да бъде построена в рамките на един ден. Вътре е толкова уютно, че всичко изглежда възможно. Luna може да е малка, но е повече от приветлива, с изчистен, превъзходен, бял интериор.

Получава много естествена светлина благодарение на стената си от прозорци, стилен е и напълно оборудван. Преминавайки през входната врата на The Luna, жителите веднага биват посрещани от множество стайни растения и вдъхновени от скандинавски дизайнерски елементи като бял под от борова дървесина и минималистични мебели. Само на няколко крачки от входната врата, стълбище води към основната спалня и служи като скрита система за съхранение.

Всекидневната е първата стая, която виждате, когато достъпът се осъществява през стъклената входна врата. Също така на приземния етаж имате напълно оборудвана кухня и баня след нея, която се предлага с душ, стандартна тоалетна с вода, тоалетка с мивка за стена и много рафтове за съхранение. New Frontier Design оборудва кухнята с 46 сантиметра керамична мивка, 300 литра хладилник, фурна с конвекция, тостер, микровълнова печка, електрически керамичен плот с два котлона, много рафтове и шкафове и естествено климатик.

В интериоро на Luna е налице и  комбинирана пералня със сушилня. Всекидневната е достатъчно просторна, за да побере диван, маса за хранене и масичка за кафе. Изкачването по стълбите (които имат достатъчно място за съхранение отдолу) ще ви отведе до таванското помещение на  Luna, където можете да поставите голямо легло.


Мястото за съхранение също не е проблем тук, а таванското помещение има отварящи се прозорци както и покривен прозорец. Таванското стълбище се възползва напълно от своите размери, крие пълен килер, шкафчета и допълнително място за съхранение на най-удобното място в дома. Заобиколете се с природа и се потопете в слънцето от почти всяка гледка в дома си благодарение на великолепното остъкляване на Luna от пода до тавана.

Проектирана да бъде икономична, но без загуба на качество и дизайнът от висок клас, който позиционира New Frontier сред най-добрите производители на малки домове. Луната не е изключение. Масивна прозоречна стена и отворен план на етажа осигуряват усещане за простор в тази бюджетна малка къща. Luna е на цена от 95 000 долара и според New Frontier Design тя се продава изключително добре.