продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Max Zoom монокулярен телескоп със супер телефото обектив

Запознайте се с Max Zoom: Nano Tech Portable 4K x300 Монокулярен телескоп – които има супер телефото обектив с възможност да ви приближава по-близо до обекти от всякога! Всичко ще изглежда по-близо от преди. Телескопът е създаден от университета Джон Хопкинс и пуснат на пазара. Целта на този обектив е да се постигне максимално увеличение при най-малката ефективна апертура, като същевременно се осигури висок светлинен поток и ъгъл на разделителна способност на телескопа. Този телескоп е първият опит да се използват авангардни технологии като, технология за нано ецване, (управляемо отстраняване на повърхностен слой на лещите) технология за нано-масив, (полагане на слоеве от наночастици) технология за сглобяване на мезопори,(материали, съдържащи пори с диаметър между 2 и 50 nm) технология за тънкослойна мозайка и нанооптични материали, всичко това за да се направи   плоскостта на лещата да достигне  отклонение до 10 nm.

При монокулярният телескоп Max Zoom светлинният поток достига 30 пъти по-голям от този на обикновените телескопи със същия диаметър. Ъгълът на разделителна способност е 47 пъти по-голям от този на обикновените телескопи със същия диаметър. Максималното увеличение достигна 300 пъти . Това е първият монокуляр, който постига това увеличение и яснота в толкова малък мащаб. Това изключително ново развитие в оптичната технология променя играта докъде можете да разширите изгледа си и да заснемате невероятно високо контрастни снимки. Max Zoom има телескопичната система против разклащане и специалният триножен 3D жироскоп правят зрителното поле на телескопа много стабилно, когато достигне увеличение от стотици пъти. Неговото представяне е дори много по-добро от повечето астрономически телескопи за хиляди долари.

Вградената функция за нощно виждане ви позволява да го използвате нормално през нощта. Ако няма препятствия на терена, можете лесно да наблюдавате хора или неща на 9 километра, разстояние когато го използвате! Включете автоматичното фокусиране и замъглявайте фоновата функция, за да можете да се съсредоточите върху наблюдението на човека или нещото, което трябва да наблюдавате. Водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив дизайн:  Напълнената с азот водоустойчива и запечатана с О-пръстен оптика предотвратява влага, прах и отломки и гарантира водоустойчива функция.

Идеален за ентусиасти на открито и изследователи на дивата природа:  портативен и задължителен за наблюдение на птици, диви животни, лов, туризъм, алпинизъм, къмпинг, наблюдение и пътуване. Корпусът е изработен от титаниева сплав с по-висока специфична якост и тежи само 500 грама.  След прибиране дължината е само 20 сантиметра и можете лесно да го поставите в раница или джоб, когато ловувате, пътувате или къмпингувате. Монокулярният телескоп Max Zoom е съвместим с водещите марки смартфони и техните флагмански модели. Като се предлага на цена от 49,95 долара.