продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

HITRY Rocket 1най-бързият и прецизен 3D принтер със смола

Със своята невероятна скорост и висока разделителна способност и технология за цифрово непрекъснато течно формиране (DCLF), HITRY Rocket 1 въвежда нова ера на 3D печат, като предлага мощни, удобни за потребителя, качествени опции за печат за образование, индустрия и творчество. Бавното, разочароващо време за обработка изглежда е присъща и неизбежна характеристика на днешните 3D принтери. Но сега, Rocket 1 пристига като новата промяна на играта. Днес с гордост представяме най-бързия потребителски 3D принтер със смола в света – Rocket 1, който може да печата с безпрецедентните 380 mm/h. Вече не е нужно да прекарвате часове или дни в чакане. С Rocket 1 можете да завършите своите проекти за минути. Rocket 1 е не само бърз, но и печата с изключителна точност. С 0,035 мм XY резолюция и 0,001 мм разделителна способност на ос Z, Rocket 1 отпечатва всеки пиксел бързо и точно, а повърхността е изключително гладка и перфектна.

HITRY Rocket 1: A New Resin 3D Printer with Print Speeds up to 380mm/H (Ad) | All3DP

Тази точност на професионално ниво е идеална за научни изследвания, прототипи и други индустриални приложения. Rocket 1 е в състояние да отпечатва сложни модели на структури с вътрешни пори от 0,2 mm и гладка повърхност, през която течностите и газовете могат да текат свободно. Rocket 1 прожектира светлината от горната част на машината надолу към повърхността на смолата и я втвърдява, така че не се изисква сменяем екран или филми за освобождаване. Това означава по-малко отпадъци и по-ниска консумация на енергия. С индустриално качество, Rocket 1 е издръжлив, здрав и стабилен с продължителност на живота над 18 000 часа. Резервоарът за смола на Rocket 1 побира 3,7 кг смола, която може да се използва за изграждането на големи модели. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате за загуба на смола. HITRY разработи течност за пълнене, която е неразтворима в смола, нетоксична, многократна и евтина. С тази течност, пълнеща резервоара, можете да завършите отпечатъка си само с 300 г оставаща смола.

За разлика от метода за печат отдолу нагоре, печатът отгоре надолу потапя втвърдяващия се модел надолу в смолата, вместо да го издърпва нагоре, за да се избегне влиянието на гравитацията и силите на отлепване. Дизайнът за печат отгоре надолу на Rocket 1 гарантира, че моделите печатат с малка или никаква поддръжка, което спестява много време по време на последваща обработка. Дизайнът за печат отгоре надолу също така помага за бързо и безпроблемно отпечатване на големи масивни модели без усилие. Не е нужно да сте професионалист, за да се насладите на този 3D принтер. Rocket 1 се предлага предварително калибриран и готов за употреба направо от кутията. Не са необходими стъпки за инсталиране, което го прави истинско plug-and-play устройство.

Неговият интуитивен сензорен екран прави Rocket 1 толкова лесен за използване, че всеки може да реализира своята креативност за миг. Всичко, което трябва да направите, е да изберете своя модел файл и след това да започнете да печатате с натискането на бутон. След минути ще видите подробния отпечатък да се издига от резервоара. Освен това, ергономичният дизайн на Rocket 1 ви позволява да управлявате сензорния екран удобно изправен, вместо да се напрягате, докато се навеждате. Rocket 1 се предлага в Kickstarter на специална цена от 599 долара с 50 % отстъпка от пазарната цена която ще е 1198 долара. Очаквана доставка април 2022.